вівторок, 11 червня 2019 15:29

Поліція розшукує зниклу мешканку Полтавського району

Поліція розшукує зниклу мешканку Полтавського району
Поліція Полтавського району розшукує зниклу безвісти 35-річну Ольгу Корень. Фото: pl.npu.gov.ua

У Полтавському районному відділенні поліції оголосили в розшук зниклу безвісти мешканку села Степне. Вона пішла з дому 27 березня та не повернулася.

Про це повідомили на сайті ГУ НП в Полтавській області.

Ольга Володимирівна Корень, 07.06.1982 року народження, - уродженка села Розсошенці Полтавського району. Мешкала в селі Степне. 27 березня 2019 року поїхала до смт Диканька Полтавської області й не повернулася.

Останній раз виходила на зв'язок з матір'ю 8 травня. Зателефонувала з чужого мобільного телефону та повідомила, що живе в Києві. Після чого з нею зник зв'язок.

На момент зникнення була одягнута у шкіряна куртку і джинси чорного кольору, чорні з червоними смугами кросівки. При собі мала червону жіночу сумку, паспорт та мобільний телефон "Флай".

На вигляд 35-40 років, зріст 165 см, худорлявої тілобудови. Обличчя овальне, темне волосся до плечей. Має татуювання на правій лопатці у вигляді полум'я розміром 5-7 см та рубець на коліні лівої ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві дівчині біля школи прострелили ногу

В разі отримання будь-якої інформації правоохоронці просять негайно повідомити до чергової частини Полтавського районного відділення поліції за тел. (0532) 51 76 03, або до кол-центру за номером "102".


Полтавські патрульні по гарячих слідах затримали ймовірного крадія автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розшукує зниклу мешканку Полтавського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають