неділя, 03 березня 2019 10:47

Поліція бак не знайшла - сільрада купила новий

Поліція бак не знайшла - сільрада купила новий
У Степанівці встановили новий сміттєвий бак замість викраденого. Фото: facebook

В селі Степанівка Полтавського району встановили новий сміттєвий бак на старому місці. Попередній за два тижні до того викрали невстановлені особи.

Про це повідомив голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.

За словами очільника громади, в середині лютого невідомі поцупили бак, встановлений в селі Степанівка неподалік автобусної зупинки. За кілька років до того на цьому ж місці понівичили лавку, яку встановив сільський голова.

З приводу інциденту до поліції написали заяву. Утім, за два тижні правоохоронці так і не вийшли на слід крадіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сільраді шукають викрадача сміттєвого баку

Новий сміттєвий бак у Степанівці встановили коштом Коломацької ОТГ працівники місцевого комунального підприємства "Коломак".

"Тепер у нас самий якісний і красивий сміттєвий бак. Навіть встигли пофарбувати. Обійшовся в 4100 гривень "з хвостиком" - не можу сказати точно, ми ще їх не заплатили", - пояснив голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.

Тих, хто волдодіє інформацією про обставини викрадення попереднього баку чи підозрює в скоєнні крадіжки конкретних осіб, просять звертатися в сільську раду за номером телефону (095) 500-40-74.

Зараз ви читаєте новину «Поліція бак не знайшла - сільрада купила новий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають