понеділок, 18 лютого 2019 14:52

На Полтавщині стартує шоу талантів
1

З 19 лютого по 22 березня у районах Полтавської області пройдуть відбіркові кастинги на всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Зірковий час".

У Нових Санжарах відбір проведуть 4 березня, У Карлівці — 18 березня, Чутовому — 19 березня, Котельві — 20 березня. Завершиться етап у Полтаві та Полтавському районі 22 березня.

Другий півфінал за участі зіркових членів журі запланували 15 травня у Полтаві за адресою вул. Європейська, 49, Полтавський симфонічний оркестр.

Гала-концерт та фінал конкурсу відбудеться 16 травня за участі спеціальних зіркових гостей і фіналістів фестивалю у Полтаві за адресою вул. Соборності, 58, Палац дозвілля "Листопад"

На кастинг запрошують з 10:00 до 17:00. Учасники мають бути в сценічних образах та при собі мати фонограми, копію паспорта та коду, свідоцтво про народження.
Фонограми приносити на окремому USB-накопичувачі у форматі аудіо з ідеальною якістю звуку, з назвою композиції, колективу або соліста і хронометражем.

До участі у другому турі допускаються ті, хто пройшли кастинг першого відбіркового туру та отримали лист-запрошення до півфіналу.

Фестиваль проводиться у п'яти вікових категоріях:

І – категорія: від 5 до 9 років;
ІІ – категорія: від 10 до 13 років;
ІІІ – категорія: від 14 до 16 років;
ІV – категорія: від 17 до 25 років;
V– категорія – "професіонали", від 26 років і старші.

Номінації:
Вокальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі):
естрадний вокал; народний вокал; академічний вокал; джазовий вокал.

Хореографічне мистецтво (солісти, дуети, колективи):
танці народів світу; класична хореографія; сучасна хореографія; естрадний танець; народна стилізація, бальна хореографія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтавському районі обрали найкращі малюнки про пожежників

Оригінальне мистецтво (солісти, дуети, ансамблі):
цирк; художнє читання; інструментальна музика; театри мод та модельні агенції; комедійний.

Вишиті картини та рушники сьомий рік збирають у школі села Полузір'я Мачухівської ОТГ. У школі майже 30 років діє музей зі старовинними експонатами.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині стартує шоу талантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають