вівторок, 09 квітня 2019 12:03

На благодійному ярмарку в школі зібрали тисячу євро
5

8 квітня в Розсошенській гімназії провели третій благодійний ярмарок. Продовжили збирати кошти на лікування 7-річного Артема Могили.

Про це повідомили на сторінці, присвяченій порятунку Артема у Facebook.

Під час заходу зібрали 1 тис. євро.

"Учора ми провели третій благодійний ярмарок на підтримку нашого пана Сміхотуна. День додав у скарбничку хлопчика ще одну 1000 євро. Залишилось дозбирати зовсім трохи, ще тисячу, і дитя з мамою будуть готові вирушати до італійської кліники у Вероні. Там Артему проведуть трансплантацію кісткового мозку, і він отримає великий шанс на життя", - написали волонтери на сторінці допомоги хлопцю.

Спільними зусиллями Артема намагаються врятувати від гострого лімфобластного лейкозу. Зараз він перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділенні Полтавської міської дитячої лікарні. Відновлюється після 8-го курсу протирецидивної хіміотерапії. На нього вже чекають у клініці. Аби мати змогла супроводжувати Артема в Італію, потрібно 10 тис. євро. З них 9 родині допомогли зібрати небайдужі люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син мріє піти на атракціони, покататися на американських гірках"

Як тільки аналіз крові дозволить, Артема одразу повезуть до Верони, де планують провести трансплантацію кісткового мозку.

27 березня Артему Могилі розпочали восьмий блок протирецидивної хіміотерапії. Для поїздки на лікування в Італію залишилося зібрати 2150 євро. Кошти за операцію в клініці Верони днями в повному обсязі перерахувало Міністерство охорони здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «На благодійному ярмарку в школі зібрали тисячу євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають