субота, 30 березня 2019 12:26

Для Артема Могили залишилося зібрати дві тисячі євро
4

На лікування Артема Могили треба зібрати ще 2150 євро
Фото: facebook
На лікування Артема Могили треба зібрати ще 2150 євро
На лікування Артема Могили треба зібрати ще 2150 євро
На лікування Артема Могили треба зібрати ще 2150 євро

27 березня Артему Могилі розпочали восьмий блок протирецидивної хіміотерапії. Для поїздки на лікування в Італію залишилося зібрати 2150 євро.

Кошти за операцію в клініці Верони днями в повному обсязі перерахувало Міністерство охорони здоров'я.

Про це повідомляєть на тематичній сторінці "Допоможіть Врятувати Артема" у Facebook.

Клініка може запросити Артема Могилу з мамою будь-якої хвилини, розповідає волонтерка Олена Лазоренко. Навіть до того, як знайдуть донора кісткового мозку. Адже етап підготовки до трансплантації може розтягтися на декілька місяців. Паралельно триватимуть пошуки донора.

"Процес одержання італійської візи на лікування, придбання страховок для мами і Темки, авіаквитків почнеться, тільки-но на рахунку матері буде близько 10 тисяч євро. Друзі, залишилося зовсім трошечки, ми з вами пройшли вже великий шлях", - написала Олена Лазоренко на сторінці групи.

Залишилося зібрати 2150 євро. Але збір триває дуже повільно - з початку тижня на картку надійшло лише 350 грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син мріє піти на атракціони, покататися на американських гірках"

Щоб якнайшвидше отримати необхідну суму, проведуть третій благодійний ярмарок. У понеділок 8 квітня в Розсошенській гімназії з 8-ї до 17-ї продаватимуть саморобки та смаколики. Небайдужих громадян закликають долучитися до доброї справи.

Активісти наголошують, збір коштів проводиться на єдину картку на ім'я тата хлопчика Могили Анатоля Григоровича 5168742700408986.

23 березня мешканці села Тростянець Полтавського району садили ліс. Кошти, які мали б їм заплатити, віддадуть на лікування онкохворого 7-річного Артема Могили зі Щербанів.

Зараз ви читаєте новину «Для Артема Могили залишилося зібрати дві тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають