понеділок, 28 січня 2019 11:11

Фермери обіцяють грошову винагороду за інформацію про зловмисників
4

В селі Дудникове Полтаського району невідоми пошкодили горіховий сад
Фото: Юрій Парахнич
В селі Дудникове Полтаського району невідоми пошкодили горіховий сад
В селі Дудникове Полтаського району невідоми пошкодили горіховий сад
Фермер заклав горіховий сад

Власники сімейного фермерського господарства оголосили грошову винагороду за інформацію. Шукають людину, причетну до знищення горіхового саду в селі Дудникове Полтавського району.

Родина Ганни та Юрія Парахничів весною торік створили в Дудниковому фермерське господарство. Коломацькій ОТГ виділила землі на покинутій свинофермі. Парахничі заклали горіховий сад на території 1,2 га. Назвали господарство на честь 3-річної доньки - "Марусин сад".

"Сільська рада пішла назустріч нашому бажанню займатися садівництвом. Виділила нам землю ферми, де були багаторічні бур'яни та несанкціонований смітник. Ми майже рік розчищали, готували до посадки. Встановили огорожу по периметру, виготовили проект та заклали сад. Те, як ми усією сім'єю працювали, бачило все село", - написав Юрій Парахнич на своїй сторінці у Facebook.

Автор: Юрій Парахнич
  Фермер заклав горіховий сад
Фермер заклав горіховий сад

12 жовтня, коли територію обносили парканом, невідомі пошкодили сім бетонних стовпчиків огорожі. Винних не знайшли. Подружжя продовжило працювати.

У листопаді 2018 року фермери висадили на ділянці 152 саджанці тонкошкурих волоських горіхів. Пообіцяли безкоштовно давати усім охочим.

У ніч на 12 грудня хтось пошкодив огорожу, проник на територію та знищив 121 саджанець.Юрій Парахнич оголосив винагороду в 3 тис. грн тому, хто надасть достовірну інформацію. Просить телефонувати за номером 067 531 02 17 або писати на електронну адресу [email protected].

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили про винагороду за відео ДТП у Полтаві за участю бізнесменки

Вісім років тому у Новосанжарському районі затримали злочинця, який обкрадав дачний кооператив "Світанок". Ним виявився однорукий місцевий мешканець.

Зараз ви читаєте новину «Фермери обіцяють грошову винагороду за інформацію про зловмисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають