пʼятниця, 01 лютого 2019 12:06

Чи буде новий маршрут до Щербанів - з'явилася петиція

Чи буде новий маршрут до Щербанів - з'явилася петиція

На сайті Полтавської міської ради збирають підписи під петицією про громадський транспорт до Щербанів. Зареєстрована під номером 293.

Створив петицію житель мікрорайону "Радгосп Шевченка" Щербані Володимир Пасічко. Звернувся до мешканців вулиць Кагамлика, Віктора Андрієвського, Геннадія Біліченка та Сергія Параджанова з проханням підтримати його ініціативу

"Багато людей, які проживають у цих мікрорайонах, змушені користуватись приміським транспортом. Географічно люди перебувають у Полтаві. Щоб потрапити в місто на роботу, довезти дітей до школи чи дитсадка, змушені йти по півкілометра й більше до зупинки. Роблять по декілька пересадок. Новий міський маршрут наблизить зупинки до житлових будинків, дозволить без пересадок виїхати та рухатись основним маршрутом міста", – вважає Володимир Пасічко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій висадив дітей за 4 км від зупинки

Активіст продумав і маршрут. Від зуп. Склозавод – зуп. Г .Біліченка, 35 – зуп. Радгосп Шевченка. Далі вулицею Кагамлика до Європейської, по Кільцевому маршруту – до зуп. Склозавод та у зворотному напрямку. На думку Пасічка, такий маршрут оптимальний для мешканців згаданих мікрорайонів.

Підтримати петицію можна на сайті Полтавської міської ради. Зареєструватися можна, використавши банківську картку.

Мешканці мікрорайону "Радгоспний" села Щербані 1,5 км ідуть до міської зупинки "Завод медичного скла". Звідси удвічі дешевший проїзд до центру Полтави — 4 грн. Сільські перевізники просять 8 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чи буде новий маршрут до Щербанів - з'явилася петиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають