четвер, 07 березня 2013 16:09

У Мінрегіоні наобіцяли 23 тисячі "індустріальних" квартир

У Мінрегіоні наобіцяли 23 тисячі "індустріальних" квартир
Фото: minregion.gov.ua

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у 2013 році планує збудувати більше 23 тис. квартир індустріальним методом.

Про заявив радник міністра Анатолій Беркута, передає прес-служба відомства.

За його словами, наразі генерується ідея, щоб у кожному обласному центрі безкоштовно виділили земельні ділянки, забезпечені необхідною інженерно-транспортною і соціальною інфраструктурою, для спорудження на них доступного житла індустріальним методом.

"В окремих обласних центрах такі земельні ділянки вже відібрані. Як тільки з'явиться кредитний ресурс, почнеться забудова мікрорайонів доступного житла індустріальним методом. За таких обставин, якщо підсумувати всі програми, ми плануємо збудувати в 2013 році більше 23 тисяч квартир", - сказав Беркута.

Нагадаємо, впровадження програми будівництва "Індустріальне житло" має здешевити вартість квадратного метра приблизно до 6 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Мінрегіоні наобіцяли 23 тисячі "індустріальних" квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі