середа, 09 січня 2019 21:10

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у Києві

Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у Києві
У грудні найчастіше купували одно- та двокімнатні квартири. Фото: biznews.com.ua

У грудні найдешевше продали однокімнатку квартиру в Оболонському р-н столиці площею 42 м². Житло коштувало $20 тис. Стільки ж коштувала однокімнатка площею 33 м² у Солом'янському р-н.

За $39 тис. продали трикімнатну квартиру в Голосіївському р-н площею 55 м². Однокімнатне житло площею 44 м² у Печерському р-н коштувало $44 тис., повідомляє АН "Благовіст".

За двокімнатку площею 90 м² у Святошинському р-н потрібно було віддати $50 тис. Дорожче - $50 500 коштувала двокімнатна квартира площею 48 м² у Голосіївському р-н.

На Андріївському узвозі за $53 тис. купили однокімнатну квартиру площею 30 м². У Печерському р-н за однокімнатку площею 50 м² віддали $90 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди переселятимуть жителів "хрущовок"

У Голосіївській районі за $100 тис. купили трикімнатну квартиру площею 98 м². Двокімнатна квартира у Печерському р-н площею 65 м² коштувала $103 тис.

Найдорожче у грудні продали чотирикімнатну квартиру площею 156 м² на Кловському узвозі. Житло коштувало $470 тис.

"У грудні ми спостерігали традиційну активізацію попиту та збільшення заявок. Інтерес зріс на нерухомість всіх цінових сегментів. У січні прогнозуємо незначне "затишшя" на ринку, пов'язане з низкою новорічних свят", – каже Олена Бібєрова, гендиректор АН "Благовіст".

2019-го нерухомість може трохи подорожчати. Водночас зменшиться кількість нових проектів на первинному ринку.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі