понеділок, 28 лютого 2011 11:24

Найдорожчий приватний будинок у Києві коштує $ 12 млн

Найдорожчий приватний будинок у Києві коштує $ 12 млн

У лютому 2011 року найдорожчими приватними будинками в Києві, які продавали в інтернеті, були будівлі, розташовані на Печерську.

Про це свідчить статистика сайту безкоштовних оголошень Slando.

Як повідомили в компанії, рекордною цього місяця стала вартість будинку в Царському селі на Печерську недалеко від станції метро Арсенальна, який коштує $ 12 млн (96 млн гривень).

Друге місце в рейтингу посідає будинок на Печерську на вул. Панфіловців, площею 620 кв. метрів. У будинку чотири поверхи, ліфт, басейн, сауна, тренажерний зал, гараж на дві машини, а також земельна ділянка площею 9 соток. Вартість будинку - 56 млн грн.

На третьому місці в рейтингу - будинок на вул. Старонаводницькій (Печерськ), площа якого становить 370 кв. метрів. Будинок двоповерховий, 7 кімнат, вбудований гараж та земельна ділянка в 17 соток. Вартість будинку - 56 млн грн.

Четверте місце в рейтингу посідає чотириповерховий особняк VIP-рівня площею 2000 кв. метрів у Святошинському районі. У будинку є ліфт, гараж на 6 автомобілів, SPA-центр, фінська сауна, басейн, кінотеатр з професійним обладнанням. Вартість будинку - 49 млн 95 тис. грн.

На п'ятому місці в рейтингу - чотириповерховий будинок на вул. Пирятинській (Печерськ), площею 860 кв. метрів. У будинку є 11 кімнат, 3 санвузли, гараж на 3 авто. Вартість будинку - 36 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий приватний будинок у Києві коштує $ 12 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі