четвер, 10 січня 2019 21:10

Ціни зростають: як змінилася вартість оренди житла

Ціни зростають: як змінилася вартість оренди житла
У грудні найчастіше орендували одно- та двокімнатні квартири у Шевченківському, Голосіївському та Печерському р-н. Фото: kapri.dn.ua

Найдешевше у грудні орендували однокімнатну квартиру площею 35 м². Зняти житло в Святошинському р-н столиці коштувало 6 тис. грн у місяць.

За 10 тис. грн у грудні зняли однокімнатну квартиру площею 28 м² у Голосіївському р-н. За 11,2 тис. грн - однокімнатну площею 35 м² у Печерському р-н, інформує АН "Благовіст".

Оренда двокімнатної квартири у Печерському р-н площею 45 м² коштувала 14 тис. грн. У цьому ж районі дорожче можна було зняти двокімнатку площею 58 м² - 18,2 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найдешевшу квартиру, яку продали у Києві

У Шевченківському р-н трикімнатну квартиру площею 75 м² орендували за 28 тис. грн. Стільки ж коштувала оренда однокімнатної у Печерському р-н площею 57 м².

За 44,8 тис. грн у місяць зняли чотирикімнатну квартиру площею 128 м² у Печерському р-н Києва. У цьому ж районі чотирикімнатну квартиру площею 200 м² орендували за 70 тис. грн у місяць.

У листопаді найчастіше орендували одно- та двокімнатні квартири у Дарницькому, Голосіївському та Солом'янському р-н столиці. Найдешевше - 4,5 тис. грн коштувала оренда однокімнатки площею 21 м² у Солом'янському р-н.

Зараз ви читаєте новину «Ціни зростають: як змінилася вартість оренди житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі