четвер, 17 червня 2010 03:15

Острови розкупили по 15 мільйонів доларів

Острів площею понад 275 га продають за $55 млн. Це один із 700 Багамських островів.

— У січні на Багамах 22 градуси тепла, а влітку — 28. Відпочивати можна цілий рік. Острови Ексума цікаві своїми рифами, печерами. Тут багато яхт, — розповідає Джордж Даміанос, брокер компанії "Лайфорд кей пропертіз". — Не можу повідомити точні координати та назву острова. Бо на сусідніх островах живуть кіноактор Джонні Депп та ілюзіоніст Девід Коперфільд.

Згори острів нагадує осетра. Маєток знаходиться в гористій частині острова. Він входить до заповідника. Тому зводити нові будівлі заборонено.

Будинок господаря збудований із червоного дерева. Має сім спалень із санвузлами, кухнею та великою вітальнею. Прислуга живе в окремому будинку. На острові є чотири джерела прісної води. На випадок посухи є підземний резервуар дощової води. Електрика надходить від дизельної електростанції.

— Я вже 30 років продаю приватні острови та будинки на воді. Ціни на Багамах помірні. Ось наприклад, острів Марково у штучному архіпелазі Ворлд продали за 263 мільйони доларів. Хоча він має лише 25 гектарів. Розміщений у Перській затоці. Острови по 15 мільйонів розкупили майже миттєво. Їх там близько 300.

Можемо запропонувати й менший острів, на 10 гектарів. Усього за 7 мільйонів. Але немає таких відомих сусідів.

Зараз ви читаєте новину «Острови розкупили по 15 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі