понеділок, 19 червня 2023 15:26

Знищувач комах: все що потрібно знати про ефективні пастки

Автор: nasekomym.net
  Знищувач комах це надійний і безпечний для людини прилад, який швидко позбавляє від всіляких видів літаючих комах
Знищувач комах це надійний і безпечний для людини прилад, який швидко позбавляє від всіляких видів літаючих комах

У теплу пору року природа оживає і на вулиці з'являється довгоочікувана зелень. Але, одночасно з цим прокидаються дрібні літаючі комахи, які часто створюють дискомфорт як на вулиці, так і всередині приміщення. Щоб зменшити неприємні відчуття, а також позбутися від докучливих літаючих шкідників, можна використовувати різні способи.

Але, найбільш ефективним з них може стати електричний знищувач комах. Це надійний і безпечний для людини прилад, який швидко позбавляє від всіляких видів літаючих комах. Є й інші переваги. Але, перш, ніж купити знищувач комах, потрібно уважно вивчити принцип роботи та інші особливості.

Автор: nasekomym.net
  Електричні знищувачі комах можуть використовувати як всередині приміщень, так і на вулиці
Електричні знищувачі комах можуть використовувати як всередині приміщень, так і на вулиці

Як працює електричний знищувач комах

Дія приладу заснована на використанні ультрафіолетових променів і решітки під напругою, які не становлять небезпеки для людини. Лампи розміщуються всередині міцного захищеного корпусу і служать приманкою для літаючих шкідників. Підлітаючи на близьку відстань до них, комахи потрапляють на електричну решітку і гинуть.

У нижній частині розташований піддон, куди вони потрапляють після контакту з елементом. Ємність є знімною, тому загиблих шкідників легко видалити з приладу. Однією з переваг таких знищувачів є безпека для людини. Решітка захована глибоко всередині корпусу і захищена від випадкових дотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вигнати мух із кухні: бюджетні поради

Прилад також не виділяє випаровування і шкідливі речовини в процесі роботи. Що стосується ультрафіолетового випромінювання, то його довжина не робить шкоди людському організму. Серед інших переваг можна виділити:

• довгий термін експлуатації;

• високий рівень ефективності;

• відсутність хімікатів у складі;

• доступна ціна;

• відсутність неприємних запахів;

• проста експлуатація.

Додатковою перевагою є універсальність. Електричні знищувачі комах можуть використовувати як всередині приміщень, так і на вулиці. Вуличні варіанти можуть розміщуватися в альтанках, терасах та інших об'єктах.

Автор: nasekomym.net
  Перш, ніж купити знищувач комах, потрібно уважно вивчити принцип його роботи
Перш, ніж купити знищувач комах, потрібно уважно вивчити принцип його роботи

Що враховувати в процесі вибору знищувача

В продажу представлено багато моделей, які відрізняються зовнішнім виглядом і характеристиками. Вибрати з них найбільш підходящий варіант буває складно. В цьому випадку можна звернутися за допомогою до досвідчених консультантів спеціальних магазинів або спробувати самостійно підібрати конструкцію. Якщо підходить другий варіант, тоді варто звернути увагу на кілька важливих критеріїв:

• габарит;

• дизайн;

• виробник;

• рівень потужності ультрафіолетових ламп;

• якість матеріалу корпусу;

• наявність захисту від вологості;

• потужність напруги на решітці.

Ще одним аспектом є ціна знищувача комах. Прилади представлені в різних цінових категоріях. Все залежить від бренду і рівня потужності. Щоб підібрати рішення під зазначені параметри, необхідно визначити, в якому місці буде встановлено прилад. Великий рівень потужності потрібен в тому випадку, якщо знищувач буде встановлюватися на відкритій місцевості.

"Джерело: nasekomym.net"

Літо ‒ це не тільки сонячні дні та теплі вечори на природі, а й надокучливі мухи. Особливих клопотів вони додають, коли залітають до квартири чи будинку.
До того ж, мухи розносять чимало хвороб. Про те, чим небезпечні мухи та як їх позбутися народними методами, пише Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Знищувач комах: все що потрібно знати про ефективні пастки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі