вівторок, 18 грудня 2012 15:07

Всі китайські телефони на Android мають 2 активні сім-карти

 

При купівлі мобільного телефону хочеться, звичайно ж, заощадити гроші і придбати найкращий. Щоб мав усі сучасні функції, працював швидко та безвідмовно і довго тримав заряд батареї. Аби задовольнити свої вимоги і не переплатити, при покупці слід звернути увагу на телефони виробництва Китаю та китайські копії телефонів.

Ще кілька років тому копії телефонів купували з однією метою - вразити оточуючих. Показати, що ви володієте розрекламованим і модним гаджетом. Сьогодні ж китайські телефони - це надійні, функціональні, сучасні і стильні прилади за найдоступнішими цінами.

Низькі ціни на китайські телефони забезпечуються тим, що на відміну від розкручених брендів китайські виробники не намагаються "відбити" колосальні витрати на рекламу, зарплати топ-менеджерів, філії по всьому світу, роботу сервісних центрів. Китайський виробник завжди робить ставку на обсяги продажів, тим самим автоматично опускаючи ціни.

Купуючи сучасний китайський телефон, ви отримуєте впізнаваний зовнішній вигляд з високим показником продуктивності і багатим набором функцій: підтримка двох сім-карт, GPS-навігатор, ОС Android, підтримка більше 30 медіаформатів, Wi-Fi і BlueTooth. І все це в одному пристрої. Ціна на такий апарат залишається значно нижчою за ціну смартфонів розрекламованих брендів.

Цього вдалося досягнути завдяки співпраці китайських виробників з компанією MediaTek. Вона входить у трійку лідерів виробників мобільних платформ і напівпровідникових систем. Що стосується такої важливої частини сучасного сенсорного телефону як дисплей - за них відповідає відома фірма Sharp і гарантує якість та чітке й контрастне зображення.

Окремо слід звернути увагу на телефони з операційною системою Android. Вони мають широкий набір функцій: підтримують EDGE, 3G, мають швидкісний модуль Wi-Fi, протестований в Україні GPS та безліч інших необхідних для сучасної людини функцій. Існує також багато різноманітних додатків, які легко можна завантажити з Android-маркету. Купуючи телефони на Android, ви отримуєте величезну кількість вже встановлених програм та ігор, а також повну інтеграцію з усіма сервісами Google.

Останні новинки китайських телефонів на Android обладнані потужними процесорами, величезними сенсорними екранами з підтримкою multi-touch та цифровими камерами до 8 мегапікселів. Всі китайські телефони на Android мають 2 активні сім-карти. Тепер китайські копії мобільних телефонів купують не ті, хто хоче просто похвалитися їх модним виглядом, а люди практичні, які знають ціну речам і прагнуть отримати максимум за прийнятні гроші. Телефони з операційною системою Android купити дуже легко. Достатньо звернутися в інтернет магазин Пекінчікі і менеджери допоможуть обрати підходящу модель. До того ж саме на pekin4iki.com найприємніші ціни, умови та обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Всі китайські телефони на Android мають 2 активні сім-карти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі