середа, 12 червня 2024 14:31

Вибір правильної системи HRM: оцінка кращих гравців на ринку

Автоматизація - це вже давно не новинка в HR-сфері. Але ознайомитися з ТОПом HR-систем і вибрати ту саму систему, яка підійде під dаш робочий процес і цілі - завдання не просте. Розглянемо топ 5 HRM для ефективного управління персоналом та оптимізації бізнес-процесів.

Автор: Adobe
  HRM автоматизує та керує багатьма кадровими функціями в організації
HRM автоматизує та керує багатьма кадровими функціями в організації

Що таке HRMS

HRM - це програмне рішення, яке автоматизує та керує багатьма кадровими функціями в організації.

Що повинна включати хороша HRMS

● Можливість зберігання та обробки інформації про працівників, включаючи контактні дані, історію зайнятості, кваліфікацію, навчання та розвиток.

● Інструменти для створення вакансій, прийому заявок, проведення співбесід, оцінки кандидатів та прийняття рішення про найм.

● Можливість встановлення та відстеження цілей, проведення оцінок продуктивності, зворотного зв'язку та розробки планів розвитку, а також функціонал для адаптації співробітників.

● Функції для обліку робочого часу, відпрацьованих годин, управління відпустками і лікарняними та HR-аналітика.

П'ять систем для автоматизації HR завдань

HURMA

Провідна українська Hurma System - це комплексне рішення для управління HR, рекрутингом і OKR. Вона пропонує широкий спектр функціональності, починаючи від першого контакту з кандидатом і завершуючи моніторингом настрою співробітників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали професії, які зникнуть за 10 років

Інноваційним рішенням HURMA System є використання штучного інтелекту (AI) для поліпшення комунікації між компанією і співробітниками. Наприклад, наявність чатбота AI Partner для популярних месенджерів, таких як Telegram, Slack і Viber, забезпечує ефективнішу комунікацію і підтримку для співробітників.

Bamboo HR

Bamboo HR є однією з найпопулярніших HRMS завдяки своїй простоті використання і широкому набору функцій.

Bamboo HR пропонує широкий спектр функцій, включаючи управління персоналом, запис робочого часу, відпустки та лікарняні, а також звітність.

Zoho People

Zoho People - це комплексна система управління людськими ресурсами, яка пропонує широкий спектр функцій для ефективного управління персоналом компанії. Однією з ключових переваг Zoho People є її глибокий нахил в аналітику та звітність.

CakeHR

CakeHR - це сучасна система управління людськими ресурсами, розроблена для спрощення та оптимізації процесів управління персоналом. Функціонал системи охоплює базові функції HRIS.

ADP Workforce Now

ADP Workforce Now - це інтегрована система управління людськими ресурсами, орієнтована на середні та великі компанії. Це потужне рішення об'єднує в собі управління персоналом, оплату праці, податковий облік і відповідність вимогам.

Висновок

HRM - незамінна помічниця HR, яка значно скоротить часові витрати на адміністративні завдання.

При виборі HRM слід враховувати потреби компанії, гнучкість системи, можливість інтеграції з іншими сервісами, а також рівень безпеки і якість підтримки користувачів.

В Україні на ринку праці найбільшу кількість вакансій генерувала категорія "Сфера обслуговування".

Однак з вересня незмінним лідером була "Робочі спеціальності, виробництво".

Зараз ви читаєте новину «Вибір правильної системи HRM: оцінка кращих гравців на ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі