пʼятниця, 20 січня 2023 08:00

Важкі часи для бізнесу: як надійний IT-партнер може допомогти під час кризи

За останні декілька років українці переживають дві масштабні кризи: перша — пандемія COVID-19, друга — повномасштабне вторгнення росії. Пандемія коронавірусу змусила підприємців припинити діяльність або в короткі строки переходити на онлайн-формат роботи. А після початку війни багатьом підприємцям довелось знову закритися без надії на те, коли знову зможуть відновити роботу і чи зможуть взагалі.

Проте всупереч труднощам бізнес поступово оговтується та повертається до роботи.

  Для безперебійної роботи сайтів вкрай необхідна надійна якість послуг хостингу. Фото: t1.ua
Для безперебійної роботи сайтів вкрай необхідна надійна якість послуг хостингу. Фото: t1.ua

Адаптація в складних умовах

Адаптуватись в складних умовах та надавати послуги на тому ж рівні компанії намагаються навіть попри війну. Хтось був змушений релокуватись, підлаштуватись до нових реалій. Підприємцям довелось стикнутись з більш глобальною задачею: не тільки не втратити власний бізнес, а й надати робочі місця та допомогти захисникам.

Поступово підприємницький сектор оговтався, після скорочень кількості ФОПів з часом відбувся їхній приріст. А все завдяки грантовим та кредитним програмам, що підтримують підприємців-початківців у таких складних умовах.

Нові випробування для бізнесу

До відсутності особистої безпеки, економічних обмежень та ризиків втрати майна останнім часом ще додались екстрені та планові відключення. Адже терористи продовжують випробовувати на міцність українців, що пристосувались до і так складних умов.

Це негативно вплинуло не тільки на роботу виробничих ліній та офісів, а й на весь інтернет-сектор. Адже враховуючи, що від початку вторгнення кількість замовлень обвалилась і зараз лише стабілізувалась, з відключеннями електроенергії та зв'язку стало проблематичніше знайти певну послугу в інтернеті, а тим паче її замовити. Тому підприємцям, що здійснюють свою діяльність в онлайні, знадобились не тільки резервні джерела живлення для безперебійної роботи комп'ютера, інтернету, а й надійний хостинг провайдер, що забезпечуватиме постійний доступ до сайтів та торгових майданчиків.

Надійна підтримка IT-партнера

Оскільки основним інструментом продажів був і залишається інтернет, то для безперебійної роботи сайтів вкрай необхідна надійна якість послуг хостингу, на якому вони розміщені. А з плановими та нерідко аварійними відключеннями це гарантувати стало надзвичайно важко.

Компанія "Хостинг в Украіні" своєю чергою теж адаптувалась до вкрай важких умов, але продовжила надавати послуги на належному рівні, а саме:

  1. дата центри в Україні оснащені резервним живленням та запасними каналами інтернету;
  2. доступні ціни на послуги: домени, віртуальний хостинг, сервери та SSL-сертифікати;
  3. регулярні резервні копії сайтів, що виключає втрату даних;
  4. послуга з релокейту на європейські сервери на випадок критичної ситуації в країні;
  5. цілодобова технічна підтримка.
Зараз ви читаєте новину «Важкі часи для бізнесу: як надійний IT-партнер може допомогти під час кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі