четвер, 14 січня 2021 18:36

Samsung показали лінійку Galaxy S21, і вони неймовірні

14 січня компанія Samsung провела презентацію Galaxy Unpacked, на якій показали 3 флагманських смартфона 2021 року:
- Galaxy S21 з дисплеєм 6.2";
- Galaxy S21+ з діагоналлю 6.7";
- Galaxy S21 Ultra з екраном 6.8".

Усі 3 пристрої отримають захищений загартованим склом Gorilla Glass Victus екран, який легко витримує падіння на тверду поверхню з висоти 2 м.

 

Що нового
Власників Samsung Galaxy S21 і старших флагманів чекає поліпшення в частині автономності – більше часу роботи без підзарядки завдяки збільшеній ємності батареї та переходу на енергоефективні процесори.

До речі, усі 3 моделі випускатимуться у 2 версіях:
- на Exynos 2100 для Європи;
- на Snapdragon 888 для США.

Обидва процесори демонструють еталонну продуктивність. Примітно, що Exynos у цьому поколінні не поступається флагманському чіпу Qualcomm – і все завдяки своєчасному переходу на покращену мікроархітектуру з 5-нанометровим техпроцесом. При багатоядерному тестуванні в Geekbench Exynos 2100 набирає 3785 балів, а Qualcomm Snapdragon 888 трохи більше, 3790 балів. Різниця на рівні похибки.

Відмінності між моделями

 

Усі 3 флагмани отримають дисплей з підтримкою частоти оновлення 120 Гц на базі матриці Dynamic AMOLED. Цей дисплей гарантує бездоганну передачу кольорів і нескінченну контрастність завдяки незалежним пікселям.

Також варто відзначити нову технологію Comfort Display, яка знижує інтенсивність випромінювання синього, так що люди з чутливими очима менше втомлюватимуться під час використання.

Зараз ви читаєте новину «Samsung показали лінійку Galaxy S21, і вони неймовірні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі