пʼятниця, 04 січня 2013 09:00

Порятунок людей - справа рук самих людей

 

"Фонд допомоги дітям із синдромом аутизму" через медичний журнал "Новини медицини і фармації" №6(404) звернувся до Міністра охорони здоров'я України з проханням про те, щоб держава звернула увагу на дітей з аутизмом, оскільки їх за даними європейської статистики понад 1%. Оскільки рівень захворювання в Україні не відомий, то проблема, на жаль, ніяк не вирішується. Мало того, дітей з аутизмом після 18 років переводять у категорію шизофренія, і питання про їх подальшу життєдіяльність у соціумі далі не визначають. Хоча рання реабілітація дозволяє привести дитину в нормальне життя.

Наукова організація Інститут технологій оздоровлення "Нове в медицині", під керівництвом доктора технічних наук Таршинова Ігоря Вікторовича розробила медичний комплекс "Біорегулятор", призначений для лікування багатьох захворювань методом об'ємного пневмопресингу - капіляротерапія, у тому числі і психоневрологічних захворювань у дітей. Над методикою лікування таких захворювань працювали декілька докторів медичних наук, лікарі вищої та першої категорій одного з провідних академічних інститутів. Були розроблені методичні рекомендації лікування декількох психоневрологічних патологій. Міністерство охорони здоров'я України видало "Інформаційний лист" №174-2009 "Застосування пневмопресингу в дитячій психоневрології", де рекомендує головному дитячому психіатрові, дитячому неврологові, фізіотерапевтові МЗ АР Криму, управлінням охорони здоров'я обласних, Севастопольської та Київської міських державних адміністрацій при лікуванні таких захворювань, як ранній дитячий аутизм, гіпердинамічний синдром, затримка розвитку мови, епілепсія, психоорганічний синдром із когнітивними порушеннями, розумова відсталість, спадкові захворювання центральної нервової системи, застосовувати метод об'ємного пневмопресингу як немедикаментозний лікувально-оздоровчий, що дозволяє використовувати його як для самостійного лікування, так і для зменшення дози лікарських препаратів.

Інститут "Нове в медицині" звернувся до Адміністрації президента з проханням замовити в закладі медичний комплекс "Біорегулятор-004М", хоча би для дитячих лікувальних установ. Нам відмовили.

Тепер ми звертаємося до матерів хворих дітей. В Україні та за кордоном діють понад 200 наших медичних комплексів. Ми навчаємо лікарів і медсестер працювати із ними, використовуючи новітні технології лікування.

Лікуйте дітей немедикаментозним, комфортним, екологічно чистим методом. Ми приймаємо дітей із 2,5-3 років. Чим раніше почати лікування, тим воно буде ефективніше.

Генеральний директор ІТО "Нове у медицині" Таршинова Л.А.

Зараз ви читаєте новину «Порятунок людей - справа рук самих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі