четвер, 24 жовтня 2024 10:26

На які брендові чоловічі зимові куртки варто звернути увагу

Модні колекції сезону від провідних модних будинків потішили нас свіжими ідеями та новим поглядом на класичні речі. З настанням холодів брендові чоловічі зимові куртки стають головним елементом міських вуличних образів, посилюючи харизматичність, елегантність та презентабельність своїх власників.

Автор: Rawpixel
  Модні колекції сезону потішили свіжими ідеями та новим поглядом на класичні речі
Модні колекції сезону потішили свіжими ідеями та новим поглядом на класичні речі

Ти стежиш за модою і тобі не байдуже, який вигляд ти маєш? У новому сезоні лінійки верхнього одягу від відомих світових брендів представили безліч фасонів, фактур та колористичних рішень. Надихайся на модні експерименти цієї зими!

Тренди чоловічих зимових курток

Чим можуть здивувати вже звичні нам зимові куртки? Секрет у тому, як поставилися до завдання дизайнери. Вони ретельно попрацювали над деталями - кишенями, типами застібки, кроєм капюшона, довжиною, силуетом та акцентними елементами.

Залишаються актуальними короткі версії курток на радість тим, хто багато часу проводить за кермом. Причому це стосується не лише моделей на легкому утепленні, а й курток для сильних морозів - парок та пуховиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловічі куртки на осінь. П'ять модних фасонів (фото)

Подовжені варіанти зимових курток мають шикарний вигляд, надають чоловікові статусності та особливого шарму. Стьобані моделі не втрачають популярності, причому малюнок стібки може бути різним. Зверни увагу на деталі, які зроблять твою куртку по-справжньому модною:

● Великі накладні кишені із клапанами;

● Оверсайз, дуті куртки, моделі, що імітують крій пальта;

● Оздоблення хутром, особливо контрастних кольорів;

● Яскрава акцентна підкладка, двосторонні моделі;

● Великі капюшони, високі коміри-стійки.

Колірна гама теж різноманітна, у тебе є чудова нагода експериментувати та мати новий вигляд цієї зими. У моді вже звичні класичні відтінки - чорний, сірий, коричневий хакі. Крім лаконічних варіантів, придивись до курток таких кольорів:

● Холодний блакитний, оранжево-червоний, золотистий;

● Глибокий синій, фіолетовий, відтінки зеленого, жовтий.

У тренді сліпуче білий та його відтінки, а також куртки з металічним блиском. Клітина та брендовані принти теж не здають позицій - така куртка завжди буде у центрі уваги.

Зимові чоловічі парки

Комфортна модель з водовідштовхувальних матеріалів добре захищає від холоду та вітру та чудово поєднується з іншими речами чоловічого гардероба. Представлені куртки з капюшоном, що відстібається і цільнокроєним, а також зі знімною теплою підкладкою.

Оздоблення з хутра по капюшону та хутряна підкладка зробить твій аутфіт більш мужнім та створить додатковий комфорт.

Куртки-парки добре вписуються в кежуал стиль і чудово підходять для роботи та інших повсякденних виходів. Прямий силует і класичний крій рукава не сковуватимуть рухів, а незмінна деталь - шнурок на кулісі підкреслить талію і зробить образ не таким громіздким.

Окрім класичної колірної гами, зверни увагу на білі, червоні, жовті парки та яскраві принтовані моделі - те, що треба для прогулянок та активного відпочинку.

Чоловічі пуховики

Так само як і парки, пухові куртки є найпопулярнішим верхнім одягом для холодів. Цього сезону базова річ зазнала змін - довжина міді виходить на перший план, і куртка вже більше нагадує пальто.

У такій моделі буде затишно тим, хто любить повільні прогулянки на свіжому повітрі або коли потрібно долати великі відстані по місту. Для більшого комфорту вибери собі чоловічі світшоти EA7 - у парі зі стильним пуховиком, джинсами та грубими черевиками ти створиш крутий аутфіт, який не залишиться непоміченим.

Контрастні вставки спереду та ззаду, на рукавах, дует однотонної та принтованої тканини зроблять твій пуховик акцентним елементом усього образу.

Пуховики цього сезону відрізняються насиченими яскравими кольорами, цікавим хутряним оздобленням, а нашивки та написи з логотипом бренду стануть справжнім must have для любителів спортивного стилю.

Брендові чоловічі зимові куртки - це не тільки втілення найсвіжіших модних тенденцій. Ідеальне пошиття, якісні безпечні матеріали та інноваційні технології створюють той результат, який ти очікуєш від трендової речі - бездоганний стиль, елегантність, комфорт та довговічність.

Будь завжди на фешн висоті разом із MODIVO!

Светр - один із найпопулярніших елементів осіннього гардеробу. Цього року стилісти радять звернути увагу на яскраві кольори - зелений, синій, рожевий. Популярними залишаються класичні відтінки чорного, сірого та білого.

Gazeta.ua пропонує переглянути п'ять модних фасонів на кожен день.

Зараз ви читаєте новину «На які брендові чоловічі зимові куртки варто звернути увагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі