середа, 17 липня 2013 16:50

Метод лікування - об'ємний пневмопресинг, або програмована пневмовакуумкомпресія (Біорегулятор-004М; його модифікація "Біо-1")

Інститут технологій оздоровлення (ІТО) "Нове в медицині" пропонує вашій увазі метод лікування - об'ємний пневмопресинг, або програмована пневмовакуумкомпресія, оснований на гемо- і гідродинаміці, на примусовому прискоренні мікроциркуляторних процесів. Суть методу - об'ємний тиск повітряною хвилею на велику поверхню тіла. Особливість методу - стимуляція саногенезу. Механізм дії: тиск хвилею стисненого повітря на шкірні покриви, підшкірну клітковину, підлеглі тканини спричинює зміни електричного потенціалу клітини, резонансне коливання стінок капілярів.

У результаті в організмі відбувається прискорення віддачі еритроцитами кисню, утворення вільних ковалентних зв'язків гемоглобіну, руйнування мікротромбів, насичення тканин киснем. Зникають тканинна й ішемічна гіпоксії, покращується проникність біологічних мембран. Запускаються активні процеси виведення шлаків з організму, зняття симптомів інтоксикації, усунення подразнення нервових закінчень. Підвищуються тонус і скорочувальна здатність стінок судин. Покращується кровообіг ЦНС, що приводить до зняття больового і гіпертензійного синдромів.

Зараз цим методом працюють у 50 провідних європейських країн, а також США, Японія та Ізраїль. Кожна країна має власний прилад і називає метод по-своєму. Апаратний комплекс в Україні має назву "Біорегулятор-004М", його модифікація для домашнього користування - "Біо-1". Апарати захищені 51 патентом на винаходи в Україні й за кордоном. "Біорегулятор-004М" визнали найкращим серед усіх приладів такого способу дії, оскільки він багатофункціональний і дешевший за решту. Створив апарати та програмне забезпечення до них, доктор технічних наук, заслужений винахідник СРСР і Європи Ігор Вікторович Таршинов.

Розробки нагороджені численними орденами, медалями та дипломами. Дослідження проводили в державних профільних НДІ, з міжнародної теми - на антарктичній станції "Академік Вернадський", в Державному олімпійському навчально-спортивному центрі й під час Олімпіад у Солт-Лейк-Сіті, Афінах, Турині, Ванкувері.

Методичні рекомендації затверджені МОЗ України. Апарати внесені до Реєстру медичної техніки, дозволені до серійного виробництва і застосування в медичній практиці, вписані до Реєстру галузевих нововведень МОЗУ.

Лікування показане за такими нозологіями:

1. Захворювання опорно-рухового апарату з неврологічними проявами;

2. Макро- і мікроциркуляторні процеси у верхніх і нижніх кінцівках (вроджені, набуті, післяопераційні);

3. Порушення ендокринної системи, пов'язані з обміном речовин;

4. Захворювання органів дихання і серцево-судинної системи;

5. Порушення функцій шлунково-кишкового тракту;

6. Порушення функцій сечостатевої системи;

7. Копірування рефлекторного больового синдрому при неврологічних проявах;

8. Психоемоційні порушення, фізичні та розумові перевантаження;

9. Захворювання органів зору;

10. Метеозалежність, ВСД, гіпер- і гіпотонія, синдром хронічної втоми;

11. Переломи, розтягнення, розриви зв'язок, опіки, обмороження;

12. Ожиріння, целюліт.

Апарати можуть бути корисні як профілактичний засіб від інсульту, інфаркту, облітеруючого атеросклерозу. Їх застосовують і як протитромбозний засіб, удома і в лікарнях як протипролежневий механізм.

Протипоказання:

1. Онкологія на стадії метастазування;

2. Гнійно-септичні та інфекційні захворювання;

3. Важкі недуги серцево-судинної системи та органів дихання в стадії декомпенсації.

Об'ємний пневмопрессинг на апаратному комплексі "Біорегулятор-004М" і його модифікаціях можна застосовувати разом з іншими фізіотерапевтичними процедурами.

З питань, пов'язаних із лікуванням та придбанням апаратів, звертатися за тел.:

(044) 235-83-77, (044) 537-23-32.

Наш сайт: www.itohealth.cоm.ua

 

Зараз ви читаєте новину «Метод лікування - об'ємний пневмопресинг, або програмована пневмовакуумкомпресія (Біорегулятор-004М; його модифікація "Біо-1") ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі