середа, 07 серпня 2019 10:13

Як обрати якісний, зручний і стильний дитячий одяг

 

Як же швидко проходить літо. Зовсім скоро знову прийде холод. Влітку діти ростуть вдвічі швидше. Куртки й комбінезони вже замалі, а ходити по розпродажах немає часу? Є вихід!

Завдяки інтернет-магазину Lenne можна в один клік купити дитині зимові речі. Ще й за доступними цінами.

"Нещодавно відкрила для себе крутий магазин – дитячий одяг Lennе в Україні. Поки сиділа на роботі замовила дитині куртку й шапку. За все заплатила 2700 грн. Вважаю, що це дуже дешево за такі якісні речі. Такої економії давно не бачила! Дуже задоволена", - каже Вікторія Вовк з Вінниці.

Дитячий зимовий одяг містить бельгійський утеплювач. Цей наповнювач теплий, легкий, не збивається, невибагливий при пранні.

"Шукала дочці на зиму пальто. Випадково натрапила на сайт lenne.kiev.ua. Замовила пальто за 2500 гривень. Кур'єр приніс додому. Круто, що можна розрахуватись карткою. З тих пір користуюсь тільки ним. Мені спокійніше сидіти вдома і замовляти в один клік речі. Бо ходити з 5-річною дитиною по магазинах - не дуже зручно", - каже Олена Лозова з Києва.
На сайті lenne.kiev.ua можна замовити не лише верхній зимовий одяг для вашої дитини. Тепер там є і рукавички, шапки, навіть конверти для новонароджених.

Перед новим роком діють шалені знижки до 50%. В інтернет-магазині lenne.kiev.ua можна придбати на розпродажі зимові комбінезони, костюми, куртки та пальто. Знижка поширюється на головні убори та аксесуари: краги, манишки, зимові шапки, шапки-шоломи і багато іншого.

"Я - мама двійняток, а це вдвічі більші витрати. І як же буває важко не лише обрати їм хороші зимові речі, а ще й трішки зекономити. Раніше постійно їздили з чоловіком купувати речі в брендових магазинах. Переплачували в 2, а то й більше разів. Кума порадила інтернет-магазин lenne.kiev.ua. Спочатку подумала, що за таку низьку ціну привезуть неякісні речі. Коли відчула їх на дотик, зрозуміла - тепер тільки Lenne", - каже Ольга Ганай з Одеси.

 

На сайті є фото моделей нової колекції. Якщо ціни на нову колекцію не влаштовують - загляньте в розділ розпродажу. А головне - консультанти допоможуть вам з вибором і підберуть потрібний розмір.

"Користуюся цим сайтом уже більше року. Моя дитина задоволена. Це означає, що задоволена і я. Батькам важливо не лише якість і низька ціна, а й те, щоб це було стильно, вишукано і в той час зручно. Lenne - це просто щаслива знахідка", - каже Анна Гайдан з Кривого Рогу.

Магазин Lenne гарантує низьку ціну і високу якість. Якщо ви й досі не знаєте, Зде знайти зимові речі для своєї дитини за доступними цінами - Заходьте на сайт lenne.kiev.ua і ви забудете про захмарні ціни й витрачений час. Тут вам завжди будуть раді!

Зараз ви читаєте новину «Як обрати якісний, зручний і стильний дитячий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі