четвер, 23 листопада 2017 17:29

Фарватер Тревел: тут можна не тільки забронювати, але і купити тур онлайн

Фарватер Тревел: тут можна не тільки забронювати, але і купити тур онлайн
Гіпермаркет турів №1 в Україні Фарватер Тревел пропонує безліч варіантів якісного відпочинку

Збираючись на відпочинок, в першу чергу ми цікавимося фінансовою стороною питання. Адже так хочеться відмінно відпочити і витратити при цьому якомога менше грошей. Дуже добре, якщо запити і можливості збігаються. Але часто відбувається протилежне.

Ситуацію врятує гіпермаркет турів №1 в Україні Фарватер Тревел.

На сайті компанії періодично з'являються так звані гарячі тури. Колись українці вважали, що гарячий тур — це апріорі щось підозріле, що не може бути хорошим. Сьогодні більшість наших співвітчизників уникають цього стереотипу і активно користуються наявними можливостями.

Як з'являються гарячі тури і що вони з себе представляють

Поняття "гаряча путівка" в туристичному бізнесі просто неминуче. Напередодні настання сезону великі туроператори починають викуповувати місця в готелях і літаках. Здавалося б, логічно, що робити прогнози, скільки турів в сезон буде придбано, просто неможливо. Так чому ж туроператори купують номера і квитки заздалегідь? Роблять вони це виключно тому, що лише таким чином господарі готелів готові співпрацювати.

Отже, у гарячого туру є ряд своїх переваг. По-перше, такий тур можна придбати за дуже приємною ціною. По-друге, за цю приємну ціну ви отримаєте аналогічні умови і той же набір послуг, що й туристи, які забронювали тур заздалегідь. По-третє, гарячі тури часто вибирають мандрівники, яким подобається авантюризм. Тільки уявіть: сьогодні ви купуєте тур, а завтра ніжитеся десь в Домінікані.

У пошуках гарячого туру заходьте на сайт Фарватер Тревел. Тут ви зможете не тільки обирати, але й забронювати або оплатити тур, не виходячи з дому. Компанія однією з перших в країні зважилася на новацію такого рівня заради економії найдорожчого — часу своїх клієнтів. Маючи досить серйозний досвід роботи — 11 років на туристичному ринку — вона не планує зупинятися на досягнутому і буде радувати своїх клієнтів, змінюючись разом зі світом.

Зараз ви читаєте новину «Фарватер Тревел: тут можна не тільки забронювати, але і купити тур онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі