пʼятниця, 13 листопада 2020 15:45

Японська кухня у Львові: оригінальні смаколики з доставкою

Суші у Львові - це страва, яка замовляється постійно, незалежно від того, свято на дворі або просто хочеться гарненько і смачно перекусити. За допомогою доставки суші у Львові від ресторану Суші-Го стане набагато простіше харчуватися улюбленою їжею недорого, але при цьому максимально різноманітно.

  Суші-Го - ресторан, що володіє унікальним форматом "to go"
Суші-Го - ресторан, що володіє унікальним форматом "to go"

Суші у Львові: смачні страви родом з Азії

У закладі можна спробувати все розмаїття страв Японії - від сусі, до салатів, супів і багато чого іншого.

Авторські роли

Хосомакі, Каліфорнія, Філадельфія, Дракони та інші - все це можна спробувати і насолодитися унікальними видами, що поєднують в собі абсолютно нові інгредієнти. Для фанатів всього незвичайного присутні навіть шматочки з яблуком, слайсами з манго, а також із стеблами водоростей і навіть з хрусткими грибочками шиітаке.

Смачні сети

Невеликі, середні та великі набори апетитних шматочків - те, що потрібно, щоб відзначити свято або влаштувати теплі посиденьки з друзями або коханою. Від найменших на дві персони, до великих на велику компанію, сети містять всі найкращі роли, а саме - сирні варіанти, з овочами, асорті макі, Філадельфію, Каліфорнію та інші. Присутні також окремо сети для вегетаріанців, для любителів сиру, і тих, хто не може прожити без смачної рибки.

Супи і салати

Крім ролів, також можна спробувати і класичні, низькокалорійні супи. Присутні оригінальні порції (від 300 г), в які входить стандартний бульйон місо, а також водорості вакаме, локшина, шматочки лосося або ж відвареної, великої креветки або слайси вугра, присмачені попередньо жменею кунжуту.

Смачні та поживні фітосалати теж припадуть до смаку тим, хто любить зелень і цінує свою фігуру. Можна спробувати апетитний варіант з грінками, куди увійшли також перепелині яйця і сир пармезан. Присутній також овочевий салат зі шматочками сиру фета, присмачений бальзамічним соусом. Для цінителів курочки є окрема страва, так само, як і для фанатів салату Цезар або ж тих, хто віддає перевагу незвичайним стравам з водоростями.

Оригінальні десерти

Приємним завершенням традиційного японського вечора з сусі стануть, звичайно ж, солодкі роли. В меню присутній солодкий рол з крему з ніжними шматочками свіжого персика під кокосовою стружкою. Як дорослі, так і діти оцінять страву із солодких млинців, доповнених ніжним кремом, шматочками персика, вишні, винограду або банана, під смачною шапочкою із збитих вершків.

  Суші-Го - ресторан, що володіє унікальним форматом "to go"
Суші-Го - ресторан, що володіє унікальним форматом "to go"

Доставка суші у Львові від Суші-Го: якісний і зручний сервіс

Суші-Го - ресторан, що володіє унікальним форматом "to go", що дозволяє пробувати якісні, унікальні страви високого рівня 24/7.

Замовляти доставку страв в цьому ресторані - відмінне рішення, адже:

• Якість і свіжість продуктів суворо контролюється на всіх етапах приготування їжі;
• Всі рецепти створені досвідченим шеф-кухарем з відмінним знанням особливостей азіатських страв;
• Присутня кур'єрська доставка, що покриває не тільки Львів, а й найближчі селища;
• Є можливість непогано заощадити, купуючи улюблені страви по акції або в щасливі дні.

Крім того, замовити суші у Львові можна не тільки з доставкою, але і прийти в один з ресторанів в місті, де завжди можна взяти смачні, японські ласощі з собою!

Зараз ви читаєте новину «Японська кухня у Львові: оригінальні смаколики з доставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі