вівторок, 20 лютого 2018 09:45

Як вибрати якісні фотошпалери

Яскраві апельсини чи блакитний океан, чашка смачної кави чи домашнійулюбленець можуть постійно знаходитись поруч із вами. Скажете це неможливо? З сучасним оформленням стін це можливо і навіть дуже модно. Зараз уже не в моді однотонні стіни, особливо білого кольору. Про це розповідає дизайнер Олексій Міклош із Києва.

  Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів
Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів

"Фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів. І якщо раніше хтось клеїв фотошпалери і при згадці про них зараз скривиться, то не поспішайте. Колись у магазині було 2-3 види фотошпалер, переважно ліс, водоспад і картина художника. Тепер мало того, що фотошпалери змінили кількість зображень, вони ще й змінили якість. Існує три основних види шпалер – на паперовій основі, на флізеліновій основі та на тканинній основі. Найдешевші – паперові, але кращі по якості тканинні чи флізелінові. Клеїти такі шпалери стало легше, бо тепер вони поділені не квадратиками, а смужками. У кімнаті можна розмістити будь-яке зображення. Один наш клієнт розмістив свого улюбленого коня, якого роздрукував на всю стіну. Вийшло ефектно і улюбленець завжди поряд", - каже Міклош.

Купити фотошпалери від виробника дуже просто. Всі вони мають структуру. Можуть бути гладенькими чи нагадувати будь-який вид найпопулярнішої штукатурки. Підбирати треба до загального стилю кімнати. Погано, якщо всі стіни будуть вкриті венеціанською штукатуркою, а шпалери будуть гладенькими.

"Клієнти часто запитують по якому принципу підбирати шпалери. Світлі відтінки візуально розширюють кімнату. Темні – звужують. Слід бути обережними з яскравими фотошпалерами. Червоний та зелений можуть бути лише в дуже врівноважених людей. Наша клієнтка захотіла алею з деревами з червоним листям. Ми відмовляли, але вона була наполеглива. За пів року фотошпалери зняла. Казала, як лиш заходила у вітальню робилася роздратованою.

В інтернет-магазині fotooboi.org.ua Ви можете обрати фотошпалери "ЭкоПринт". Тут шпалери поділені на групи. Це допомагає клієнту уявити, які шпалери він хоче. З тваринами, природою, бокалом вина чи інші. Дизайнеру простіше показати наочно. Далі дизайнер уже бачить вподобання людини, кімнату і може підказати, які кращі. Бо часто чую від замовників, наприклад: "хочу Париж". Але лише з цього міста є понад сотня різних варіантів", - каже Олексій.

  Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів
Сьогодні фотошпалери повернулися в моду і стали трендом сучасних ремонтів

Інтернет- магазин рекомендований як новачкам, так і професіоналам. Тут зручно обрати фотошпалери. Спеціалісти добре підбирають структуру шпалер "ЭкоПринт", а доставку зроблять в будь- який куточок України.

До того ж ціни вас приємно здивують.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати якісні фотошпалери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі