середа, 03 березня 2021 11:08

8 секретів вибору меблів в спальню: комоди і тумби

Ваша спальня укомплектована меблями, але ви розумієте: в кімнаті чогось бракує? Біля ліжка нікуди поставити світильник, покласти книгу, телефон? У шафі полички зайняті одягом, постільну білизну ніде зберігати? Виникає питання, де розмістити документи, косметику, різні аксесуари? Значить прийшов час задуматися про покупку комода і тумбочок. Вибір буде набагато простішим завдяки практичним рекомендаціям.

  На що звертати увагу при покупці тумби?
На що звертати увагу при покупці тумби?

Підбираємо комод - 5 секретів

Щоб знайти відповідний комод, поміркуйте над наступними критеріями:

• Розміри - визначте, куди Ви поставите нові меблі. Заміряйте, оптимальні габарити предметів, що підбираються. Пам'ятайте: не варто надто захаращувати кімнату.
• Місткість - комоди бувають високі, вузькі, широкі, низькі. Для косметики, документів, різних дрібниць підійдуть високі, вузькі меблі, ковдри, подушки зручніше зберігати в просторих, низьких моделях.
• Призначення - виробники меблів намагаються пристосовуватися до потреб покупців. Тому у продажу доступні не тільки класичні комоди, але і пеленальні. Цей варіант незамінний для сім'ї з новонародженою дитиною.
• Матеріал - в інтернет-магазині "Табуретка" запропоновані комоди з ДСП, МДФ і натурального дерева. Вибирайте той варіант, який підійде вам за якістю і вартістю.
• Стиль — якщо в спальні вже є меблі, тоді потрібно підібрати комод, який би ідеально вписався в інтер'єр.

Розглядайте фото, розміщені в каталозі магазину і вибирайте ту модель, яка відповідає вашим очікуванням.

  На що звертати увагу при покупці тумби?
На що звертати увагу при покупці тумби?

Як вибрати тумби приліжкові

Приліжкові тумби багато місця не займають, але в спальні вони незамінні. На що звертати увагу при покупці цих меблів?

• Конструкція - тумбочки бувають приставні і підвісні. У них може бути 1 або 2 висувних ящика, дверцята, що відкриваються або відкрита поличка.
• Дизайн - враховуйте оздоблення всієї кімнати. Наприклад, якщо каркас ліжка виконаний з кованого металу, приліжкова тумба повинна бути в такому ж стилі.
• Кількість - виходячи з Ваших потреб і площі спальні вибирайте одну або дві тумбочки.

Комоди і тумби привносять затишок в кімнату. На них можна розставити симпатичні предмети декору — вазу з квітами, фотографію близької людини, сувенір, привезений з відпустки. Оточуйте себе функціональними і красивими предметами меблів від магазину "Табуретка"!

  На що звертати увагу при покупці тумби?
На що звертати увагу при покупці тумби?
Зараз ви читаєте новину «8 секретів вибору меблів в спальню: комоди і тумби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі