четвер, 20 серпня 2009 18:51

Мисливець підстрелив мисливця

— ЧОЛОВІК посадив на воду гумових качок і дрімав в очереті, чекаючи на здобич. А коли почув постріл біля своїх приманок, спросоння вистрелив у відповідь. Каже, що того ранку був сильний туман, на 10–15 метрів нічого не було видно, — розповідає Андрій Федорненко з Кременчуцької районної міліції.

16 серпня мисливець із сорокарічним стажем 50-річний Володимир із міста Світловодськ на Кіровоградщині на плавнях поблизу села Стара Білецьківка Кременчуцького району підстрелив свого 42-річного тезка з Кременчука.

— Чоловік стріляв дробом. Влучив у плече, живіт, голову, — говорить Федорненко. — Одразу відвіз пораненого до лікарні. Серйозних травм там не виявили.

У справі розбираються слідчі. Відповідати, можливо, будуть обоє мисливців.

— Кожен із них стріляв у качок на воді. А полювати можна лише на птахів у польоті, — пояснює Федорненко. — Можуть відібрати зброю, дозвіл на її зберігання та заборонять полювати. На кривдника чекає штраф від 17 до 170 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Мисливець підстрелив мисливця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі