пʼятниця, 29 вересня 2023 01:36

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ натякають, що хороші новини будуть, але доведеться зачекати

ЗСУ натякають, що хороші новини будуть, але доведеться зачекати
ЗСУ працюють на Запорізькому фронті. Фото: Українська правда

Сили оборони України продовжують активну роботу.

Анонсовані командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадним генералом Олександром Тарнавським "хороші новини" з фронту ще рано оголошувати, в ефірі телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише Gazeta.ua.

На Мелітопольському напрямку триває операція з наступу військ Збройних сил України. Наші захисники завдають ударів по російським загарбникам і закріплюються на займаних рубежах.

Упродовж двох останніх днів на Таврійському напрямку російські окупанти понесли втрати, які складалися з 11 складів боєприпасів, 316 осіб та 90 одиниць військової техніки, додав речник ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ просунулися у Запорізькій області: карти бойових дій ISW

В районі Авдіївки росіяни сьогодні тричі безуспішно намагались відновити втрачене положення.

На Мар'їнському напрямку протягом останньої доби російські загарбники вдавались до 13 неуспішних атак, і сьогодні вони спробували ще шість разів витіснити українські військові підрозділи із їхніх оборонних позицій.

"Окупанти, як зазвичай, зазнали втрат та відійшли", – поінформував Штупун.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський 27 вересня пообіцяв, що на їх напрямку слід очікувати хороших новин.

Там українські війська продовжують просування, зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ натякають, що хороші новини будуть, але доведеться зачекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі