пʼятниця, 08 лютого 2013 16:12

Жириновський спить і бачить, як Росія відтяпає собі пів-України

Жириновський спить і бачить, як Росія відтяпає собі пів-України
Володимир Жириновський пропонує на Заході країни створити республіку русинів. Фото: liga.net

Крим більше ніколи не буде під владою Туреччини, більш реалістичний варіант його повернення під юрисдикцію Росії. Про це заявив лідер ЛДПР Володимир Жириновський в інтерв'ю українській газеті "2000".

"Туреччина хотіла б розширити свій вплив, у тому числі на Крим ... Але це їй не вдасться, у неї свої проблеми - мільйони курдів, з якими вони нічого не можуть зробити вже 50 - 60 років. Тож хотіти можна, але нічого не вийде. Ніколи Крим до Туреччини не відійде. І в разі розділу України він автоматично залишається в Східній Україні і потрапляє під юрисдикцію Росії. Але добровільно, нікого до себе затягувати не будемо", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жириновський – це суміш Януковича і Ляшка" - нардеп

"У ЛДПР одна позиція - відтворення Російської держави в його історичних межах ... Україна Західна навряд чи захоче бути частиною загального нашої держави. Значить, Львів - столиця Української республіки на базі шести областей, які ми передали за підсумками Другої світової війни: Івано- Франківська, Тернопільська, Львівська, Рівненська, Чернівецька та Волинська. Ну і Закарпаття там залишається. Може, там створити невелику республіку русинів. А все інше я бачу в складі великої Російської Федерації. Але все тільки шляхом переговорів, тільки добровільно, тільки поступово", - резюмував Жириновський.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський спить і бачить, як Росія відтяпає собі пів-України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі