субота, 30 грудня 2023 18:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зібрав підсумкову річну Ставку

Зеленський зібрав підсумкову річну Ставку
На засіданні Ставки верховного головнокомандувача визначили стратегію на 2024 рік. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський зібрав засідання Ставки верховного головнокомандувача - підсумкове у цьому році.

Про це глава держави повідомив у суботу.

"Підбили воєнні підсумки року. Проаналізували результати ведення бойових дій та наші рішення. Що ми зробили правильно, а що могли зробити краще", - сказав Зеленський.

З урахуванням цих висновків, прогнозів і наших можливостей визначили стратегію застосування Сил оборони на прийдешній рік, повідомив президент.

"Цьогоріч Україна не відступила на жодному напрямку на землі, повернула собі море і зробила безпечнішим небо. Ми продовжуємо працювати як одна команда. Дякую кожному й кожній, хто віддає всі сили заради перемоги України", - заявив Зеленський.

Протягом минулої доби Збройні сили України відбили атаки росіян на Куп'янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському і Запорізькому напрямках.

За 675 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 358 270 осіб. Сили оборони України знищили 11 053 броньованих машин росіян, 5969 танків, 329 літаків, 324 гелікоптера, 23 кораблів і катери і підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав підсумкову річну Ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі