вівторок, 25 січня 2022 20:09

Зеленський записав нове відеозвернення

Зеленський записав нове відеозвернення
У відеозверненні Зеленський також закликав українців мислити критично, логічно та позитивно, відрізняючи чутки й фейки від реального стану речей. Фото: скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський ввечері 25 січня вчергове звернувся до українців.

Відео з'явилося у Facebook голови держави.

Президент заявив, що не очікує від найближчої зустрічі радників "нормандської четвірки" прориву. Але висловив надію на подальшу роботу в цьому форматі.

Також наголосив, що Україна робить усі можливі кроки задля миру та уникнення нового вторгнення Російської Федерації.

"Завтра (26 січня. - Gazeta.ua) відбудеться зустріч радників нормандського формату. Ми працюємо, щоб якомога швидше відбулася зустріч чотирьох президентів для майбутнього наступу миру в Україні", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пояснив свої слова про захоплення Харкова

Додав, що на 25 січня "ситуація на фронті досить спокійна".

"Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль вбитих", - сказав президент.

Зеленський зауважив, що в нього немає "дитячих ілюзій" та "рожевих окулярів". А евакуація з України деяких дипломатів не означає неминучість ескалації.

"Рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат і мир. Посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. А те, що деякі країни вивозять частину своїх дипломатів - ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри. Разом з партнерами ми працюємо спільно і діємо єдиною командою", - підкреслив президент.

Це третє відеозвернення Володимира Зеленського у січні. У першому ролику він закликав українців не панікувати на тлі новин про можливий напад Росії. Зі слів Зеленського, зараз єдиний привід для паніки - піддаватися паніці на восьмий рік війни.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський записав нове відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі