неділя, 17 липня 2022 23:07

Зеленський відповів на заяву Медведєва про "судний день"

Зеленський відповів на заяву Медведєва про "судний день"
Президент Володимир Зеленський відреагував на заяву представника РФ Дмитра Медведєва. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський назвав цинічною заяву заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва про судний день

Ніхто не сприйматиме такого залякування, запевнив у вечірньому зверненні 17 липня.

"Сьогодні з Росії прозвучала чергова не дуже твереза заява про нібито "судний день" для України. Звичайно, ніхто не сприйматиме такого залякування. Але погляньте, наскільки цинічно говорити таке саме сьогодні – у чергову річницю знищення Росією в небі над українським Донбасом малайзійського "Боїнга". 298 людей були вбиті в очевидному акті тероризму. 80 дітей. Громадяни десяти держав", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ погрожує Україні "нищівним ударом" у разі атаки на Керченський міст

Медведєв пригрозив Україні "судним днем" у разі удару по Криму.

"Окремі екзальтовані криваві клоуни, які там вискакують періодично з якимись заявами, ще й намагаються погрожувати нам, маю на увазі напад на Крим, тощо. Якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно", - сказав він.

У свою чергу, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав Медведєва "маленькою забутою історією людиною, яка викликає лише жалість".

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький заявив, що Україна може бити з систем HIMARS по території окупованого Криму.

Півострів став хабом для переміщення зброї та техніки з Росії. Усі ці сили необхідно обстрілювати, щоб забезпечити безпеку України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відповів на заяву Медведєва про "судний день"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі