неділя, 20 грудня 2020 12:25

Зеленський пояснив, навіщо витрачали ковідні гроші на дороги

Зеленський пояснив, навіщо витрачали ковідні гроші на дороги
Інфраструктура - це вітрина для тих, хто хоче інвестувати в Україну - Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський вважає, що будівництво доріг є одним із факторів у боротьбі з коронавірусом, бо "швидкі" почали швидко добиратися до хворих.

Про це він розповів в інтерв'ю New York Times, інформує пресслужба Офісу президента.

За словами президента, інфраструктуру необхідно робити, бо "це вітрина" для тих, хто хоче інвестувати в Україну. Також він відреагував на критику щодо того, що під час пандемії забагато уваги приділяють ремонту та будівництву доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали новий симптом коронавірусу

"Зараз люди побачили, що наші "швидкі" почали добиратися до хворих швидко. Наші пожежні машини почали доїжджати швидше", - заявив президент.

Зеленський також зазначив, що за 2020 рік в Україні побудували чотири тисячі кілометрів доріг, що "більше, ніж за попередні 10 років" та пообіцяв не зупинятися на цьому.

У липні Міністерство охорони здоров'я повідомило, що 67% "швидких" не приїжджають на виклики вчасно. Серед причин затримок вони називали те, що водії на дорогах не пропускають автівки екстреної допомоги, та незадовільний стан понад тисячі карет "швидкої". Про якість доріг тоді не говорили.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пояснив, навіщо витрачали ковідні гроші на дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі