пʼятниця, 26 серпня 2022 19:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський поговорив із зіркою американского ТБ
3

Президент України Володимир Зеленський поспілкувалися по відеозв'язку з американським телеведучим, актором, коміком Джиммі Феллоном.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
Президент подякував Феллону за увагу до України.
Джиммі Феллон відомий, як учасник акторського складу у телевізійному шоу "Суботній вечір у прямому ефірі" і як ведучий "Вечірнього шоу з Джиммі Феллоном".

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався відеозв'язком з американським телеведучим, актором і коміком Джиммі Феллоном.

Обговорили варіанти співпраці для привернення ще більшої уваги світу до подій в Україні. Про це президент розповів у п'ятницю, 26 серпня.

"Не можна звикати до війни в Європі у XXI столітті. Цю тему потрібно постійно порушувати, і допомогти нам у цьому можуть відомі люди", – заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США призначать генерала, відповідального за Україну – The Wall Street Journal

"Джиммі, дякую за увагу до України й нашої боротьби за свободу. Будемо раді бачити вас на українській землі", – звернувся до актора президент.

У серпні в Київ приїжджала голлівудська акторка Джессіка Честейн, щоб висловити солідарність з Україною у боротьбі з агресією Росії.

У липні в Україні був американський актор Бен Стіллер. Голлівудський режисер і кіноактор Шон Пенн у Дніпрі був у берцях із написом "Слава Україні".

У квітні з гуманітарною місією в Україну приїжджала Анджеліна Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський поговорив із зіркою американского ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі