субота, 31 грудня 2022 23:48

Зеленський побажав українцям в новому році перемоги

Зеленський побажав українцям в новому році перемоги
Президент вітає українців з Новим роком. Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком.

Він побажав перемоги і обіймів у 2023 році, інформує Gazeta.ua.

"Цей рік почався 24 лютого. Різко. Рано. О четвертій годині. Було темно. Було гучно. Багатьом було складно, комусь – страшно", – сказав президент.

Навіть попри те, що минуло 311 днів українцям все ще темно, гучно і складно. Але нам точно вже ніколи не буде страшно. І ніколи не буде соромно.

"Перші ракети остаточно зруйнували лабіринт ілюзій. Ми побачили, хто є хто. На що здатні друзі, вороги, а головне – на що здатні ми самі. 24 лютого мільйони з нас зробили вибір. Не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов порадував українців прогнозом на 2023 рік і повідомив, коли чекати хороших новин

Він заявив, що ми не знаємо, що принесе нам 2023 рік, але готові до всього.

"Нові здобутки? Ми будемо щасливі. Нові удари? Ми будемо непохитні. Продовження боротьби? Будемо битися. А коли переможемо – будемо обійматися. Нехай усе це принесе новий рік. Ми готові за це боротися. Ось чому кожен із нас тут. Я тут. Ми тут. Ви тут. Усі тут. Ми всі – це Україна", – сказав президент.

Українці повірили в ЗСУ, розвідку, Нацгвардію, СБУ, ССО, прикордонників, тероборону, ППО, поліцію, ДСНС.

Зеленський впевнений, що українці в 2022 році нічого не втратили – все забрали і зруйнували окупанти.

Він нагадав про основні події війни: Гостомель, Буча, Ірпінь, Бородянка, "Мрія", Краматорськ, Чернігів, Маріуполь, Оленівка, Одеса, Вільнянськ, Азовсталь.

"Це неможливо забути і неможливо пробачити, але можливо перемогти", – впевнений він.

Зеленський також розповів про те, що тримало українців: оборона Києва, Харків, Миколаїв, Чорнобаївка, острів Зміїний, HIMARS, Антонівський міст, "бавовна", Кримський міст, "Нептун", крейсер "Москва", "русскій воєнний корабль", Ізюм, Балаклія і Куп'янськ, Херсон.

"Молимося, що буде Кремінна і Сватово, Мелітополь, весь Донбас, Крим. Ми б'ємося і продовжємо битися заради головного слова: "перемога", – сказав президент.

Він пообіцяв, що вона точно буде.

Президент Володимир Зеленський і перша леді України Олена Зеленська раніше привітали українців з прийдешнім 2023-м роком.

Вони побажали лише одне бажання, яке втілиться не дивом, а нашою працею.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський побажав українцям в новому році перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі