середа, 06 грудня 2023 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський звернувся до нації в День Збройних сил України

Зеленський звернувся до нації в День Збройних сил України
Президент подякував всім захисникам і захисницям України. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у День Збройних сил України подякував українським воїнам за кожний крок і кожен метр української землі, яка звільняється від російського ворога.

6 грудня Зеленський привітав воїнів просто з вулиць Києва, поруч проходили люди і віталися з президентом, передає Gazeta.ua.

"День сильних. День сміливих. День незламних. Попереду перемога і альтернативи бути не може. До тих, хто поводився добре, прийде Святий Миколай. До тих, хто поводився нікчемно прийде ЗСУ - творці справедливості", - сказав він під час відеозвернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Збройних сил України: найтепліші листівки з привітаннями для наших військових

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдиний кулак національної безпеки та оборони" - Сирський привітав бійців з Днем Збройних сил України

Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів - героїв різного віку, із різних регіонів України - дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців.

6 грудня відзначаємо День Збройних сил України та день Святого Миколая. Ці свята випадають на будний день. Відповідно, через дію воєнного стану, вихідних у ці дні не буде. Натомість можна розраховувати на вихідні, які випадають на суботу та неділю.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та міністр оборони Рустем Умєров також уже привітали бійців з Днем Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський звернувся до нації в День Збройних сил України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі