четвер, 19 вересня 2013 16:31

Затягування із київськими виборами щодня зменшує рейтинги влади – Черненко

Затягування із київськими виборами щодня зменшує рейтинги влади – Черненко
Олександр Черненко. Фото: file.liga.net

Голова Комітету виборців України Олександр Черненко повідомив, що влада зробила ставку на те, що у випадку відтермінування виборів в Києві, їй вдасться до 2015 року збільшити свій рейтинг, але він лишень падає.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Кияни хочуть виборів негайно і кияни готові на ці вибори прийти. Тому, це досить серйозний сигнал для політиків і ми розуміємо, що якими б причинами не прикривались ті, хто не проводить ці вибори – справжня причина така, що сьогодні провладний кандидат немає достатньо рейтингу і є якась примарна надія, що до 2015 року якимось чином цей рейтинг вдасться "накачати", - заявив Черненко, посилаючись на дослідження Київського міжнародного інституту соціології.

Рада поки не розглядатиме питання київських виборів - Ємець

За словами голови КМУ, опитування показують, що відтермінування виборів зменшує рейтинги влади. "Що показує наше опитування? Що кияни знають хто відтерміновує вибори і кожен день з не проведенням виборів в Києві коштує владі не набуття рейтингу, а лише його втратою", - констатував Черненко.

Зараз ви читаєте новину «Затягування із київськими виборами щодня зменшує рейтинги влади – Черненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі