вівторок, 03 жовтня 2006 17:34

Затулін звинуватив МЗС України в організації заборони на його в"їзд

Депутат Державної думи Федеральних зборів Росії (нижня палата парламенту) Костянтин Затулін звинувачує Міністерство закордонних справ України в організації заборони на його в"їзд до країни. Про це він повідомив журналістам в аеропорту "Бориспіль".

Затулін припустив, що заборона на в"їзд була заздалегідь спланованою.

- Я думаю, що було дано доручення... знайти якийсь іноземний і, бажано, московський слід подій, які були в Криму і які насправді стихійно були організовані громадянами Феодосії, - сказав політик.

Він також підкреслив, що ініціатором заборони на в"їзд до України є МЗС.

- Моє абсолютне переконання в тому, що ініціатором всіх заборон є саме Міністерство закордонних справ України, що прикрилося СБУ, - сказав Затулін.

Також він підкреслив, що має всі підстави для звернення до суду з приводу захисту честі й гідності.

- Я думаю, що в мене є всі підстави для того, щоб запитати про свою честь і гідність в українському суді щодо до тих людей, які витончувалися в червні й липні в коментарях. Не тільки пан Тарасюк, але й деякі інші, - сказав Затулін.

Також він підкреслив, що має намір перебувати в Україні стільки, скільки це буде необхідно.

У свою чергу, адвокат депутата Держдуми Андрій Федур підкреслив, що Затулін буде періодично приїжджати до України, у міру необхідності.

Як повідомлялося, Затулін прибув до України спеціально для участі в засіданні Шевченківського районного суду, що відбудеться 5 жовтня, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Затулін звинуватив МЗС України в організації заборони на його в"їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі