пʼятниця, 04 березня 2016 21:18

Зараз ці ідіоти купують газ по 170 доларів, а я брав у Росії по 500 - Азаров

Зараз ці ідіоти купують газ по 170 доларів, а я брав у Росії по 500 - Азаров
Фото: www.ednist.info

Екс прем'єр-міністр України Микола Азаров назвав чинну владу України "ідіотами" за те, що купують газ по 170 доларів, у той час як він купував по 500.

Про це Азаров розповів у інтерв'ю російському виданню "Новая газета".

"П'ятсот доларів я платив за газ. Прекрасна кон'юнктура! Зараз ці ідіоти купують по 170, а я купував у Росії по 500!", - заявив Азаров.

Нещодавно політик нагадав про себе, заявив про створення уряду у вигнанні - "Комітету порятунку України".

Як пише автор статті, Павло Канигін, у середині запису Азаров хотів перервати інтерв'ю, назвавши питання журналіста упередженими.

За словами автора, інші питання екс-прем'єр назвав безглуздими і уникав відповіді - як, скажімо, на запитання про його несподівану участь у Майдані-2004.

Ба більше, Азаров заявив, що Євромайдану у 2013 році не було. Він зазначив, що спочатку там було максимум 50 студентів з Києво-Могилянської академії, які за декілька днів розійшлися. А залишилися лише люди з Західної України, яким заплатили гроші. Їх він називає безхатьками.

"Так що ніякого Майдану насправді, звичайно, не було. У перші дні туди походили студенти з Києво-Могилянської академії, близько 50 осіб максимум. У мене з кабінету було все видно, я їх сам спостерігав кожен день. До п'ятниці студенти пішли взагалі. А залишилися тільки проплачені з Західної України, в основному бомжі всякі, абсолютно сміттєвий набрід", - йдеться в інтерв'ю.

Колишній прем'єр перебуває у розшуку СБУ з червня 2014 року. Йому інкримінують привласнення, розтрату чужого майна в особливо великих розмірах.

Зараз ви читаєте новину «Зараз ці ідіоти купують газ по 170 доларів, а я брав у Росії по 500 - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі