понеділок, 18 липня 2016 11:02

Заступник голови СБУ захищав корупціонерів - Касько

Заступник голови СБУ захищав корупціонерів  - Касько
unian.net

Новопризначений президентом на пост першого заступника голови СБУ Павло Демчина захищав "діамантових прокурорів" Олександра Корнійця та Володимира Шапакіна, звинувачуваних у корупції.

Про це написав колишній заступник генпрокурора Віталій Касько на своїй сторінці у Facebook.

"Ось така от заміна Віктору Трепаку. Той, хто разом із Шокіним і Столярчуком захищав "діамантових прокурорів", і кого преса називала "смотрящим" в СБУ від Кононенка – тепер перший заступник голови СБУ по боротьбі з корупцією. А той, хто зловив "діамантових прокурорів", – звільнений з органів СБУ. І сталося це символічно - практично на річницю "діамантової справи", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд дозволив Каську жити в арештованій квартирі

Як відомо, 17 липня Павла Демчину призначено першим заступником глави Служби безпеки України та начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ. Такий указ підписав президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, першого екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та громадянина Валерія Гібаленка затримали на хабарі 5 липня.

Під час обшуків у Шапакіна вилучили 400 тис. дол., у Корнійця - значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова. Обом повідомлено про підозру в хабарництві.

Зараз ви читаєте новину «Заступник голови СБУ захищав корупціонерів - Касько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі