вівторок, 26 грудня 2023 17:38

Залужний сказав, що думає про роботу ТЦК

Залужний сказав, що думає про роботу ТЦК
Валерій Залужний прокоментував роботу ТЦК. Фото: Facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний незадоволений роботою територіальних центрів комплектування.

За словами головкома, наразі деяких керівників ТЦК замінюють. Про це Залужний сказав на пресконференції, повідомили "Суспільне".

"Що стосується ТЦК, то їхньою роботою я поки незадоволений. Якби я був ними задоволений, я б зараз не обговорював питання цього законопроєкту. Я хочу, щоб люди, які там працюють, щоб вони розуміли, що це окрема спеціальність. За свої 30 років служби єдине де б я не хотів служити, то це в ТЦК", - сказав Залужний.

За словами головнокомандувача ЗСУ, для роботи у ТЦК "необхідно мати певний набір знань і навичок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головком ЗСУ сказав, що думає про електронні повістки

"І саме головне набір умінь, які дозволяють керівнику ТЦК виконувати свої обов'язки. Як ззовні, поза межами ТЦК, так і всередині цього організму. Але станом на сьогодні хочу сказати, що можливості по прийому особового складу територіальні центри комплектування не втратили. Ми прослідкували, щоб ті ключові посадовці які працюють над організацією цього процесу у ТЦК залишилися і продовжували свою роботу. Ми з цим завданням справимося. Що стосується керівників (ТЦК. - Gazeta.ua ) - то робота продовжується. Станом на зараз ми деяких керівників замінюємо, а деякі залишають посади самі", - сказав Залужний.

Військове командування України на постійній основі формує свої запити на боєприпаси, зброю і людський ресурс, сказав Залужний.

Верховна Рада продовжила дію воєнного стану і загальної мобілізації до 14 лютого 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Залужний сказав, що думає про роботу ТЦК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі