вівторок, 22 січня 2013 22:50

Заболотний розповів про "захмарні" зарплати народних обранців

Заболотний розповів про "захмарні" зарплати народних обранців

Новообраний народний депутат Григорій Заболотний має оклад у 6109 гривень. Про це він розповів сьогодні на прес-конференції у Вінниці

За його словами, ніхто не отримує по 50-60 тисяч.

"Раніше всі сайти писали про великі зарплати депутатів. Яка там зарплата? Маю оклад у 6109 гривень. Ще майже стільки отримую за стаж і професорське звання. У самого потужного депутата з усіма надбавками зарплата не перевищує 15 тисяч. Стільки ж дають на виконання депутатських повноважень", - запевнив він.

По 3 тисячі з цієї суми Заболотний виділяє двом своїм помічникам. 2 тисячі залишає собі, 1 тисячу витрачає на канцтовари.

"Потрібно різні папки, ручки купувати. Картриджі заправити і таке інше. Решту роздаю людям в своєму окрузі. Максимально на місяць можна трьом дати", - зауважив він.

Григорій Михайлович також повідомив, що разом з Олександром Домбровським, теж вінничанином, відмовились від депутатських пільг.

"Пільги такі, що не компенсуються в грошовому еквіваленті. Інакше можна було б і ті гроші на матеріальну допомогу людям пустити. Це пільговий проїзд у транспорті, перельоти, путівки в санаторії. Житла зараз не виділяють. Живу у готельному номері. Він трохи замалий, навіть нормального столу нема де поставити. Зате є гарний робочий кабінет у Верховній Раді", - зізнався нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Заболотний розповів про "захмарні" зарплати народних обранців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі