вівторок, 24 травня 2011 14:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Влада тероризує Тимошенко - Турчинов

Влада тероризує Тимошенко - Турчинов

Перший заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов розцінює те, що сьогодні відбулося з екс-прем'єром Юлією Тимошенко як провокацію влади.

"Вона прибула до Генпрокуратури згідно з отриманою повісткою. Бо після того, як вона зайшла до будівлі ми почули заяви керівників відомства, які практично неможливо зрозуміти. Вони заявляють, що вона зриває слідчі дії. Але ж як вона може зривати, прийшовши на допит. Тоді вони говорять, що вирішили її привести згідно до судового рішення, хоча вона прийшла сама. Без усіляких проблем", - сказав він у коментарі кореспонденту Gazeta.ua біля Головного слідчого управління ГПУ.

За словами Турчинова, дії слідчого управління не можна назвати ніяк інакше окрім як провокації та дезинформації проти Тимошенко.

"Це зроблено тому, що в Україні провалена соціальна політика та соціальні програми, майновий стан людей погіршується, зростають протестні настрої, тому єдине, що влада може протиставити цьому-терор проти лідера опозиції. Інших причин, щоб пояснити ці провокативні дії в нас немає", - підкреслив він.

Він також сподівається, що представники ГПУ не будуть арештовувати Тимошенко.

"Сподіваюся вони не перейдуть межу та не підуть за антиконституційним сценарієм. І сподіваюся, що сьогодні ми побачимо Юлію Володимирівну і докладніше від неї почуємо про причини цієї провокації", - резюмував він.

Нагадаємо, що Генпрокуратура затримала екс-прем'єра Юлію Тимошенко. Таке рішення, як зазначається у постанові слідчого було ухвалено через участь екс-прем'єра в шоу на одному з українських телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «Влада тероризує Тимошенко - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі