четвер, 06 жовтня 2016 14:57

Візовий режим із РФ: депутат нагадав про облогу Єрусалиму

Візовий режим із РФ: депутат нагадав про облогу Єрусалиму

Візовий режим із Росією забезпечить економічну стабільність і безпеку України.

Про це в кулуарах журналістам сказав народний депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали альтернативу візам із РФ

"Російський "брат" намагається підірвати нас ізсередини. Він не зацікавлений, щоб ми були сильною європейською державою. Тому подібні речі (візовий режим. - Gazeta.ua) є відповіддю. Вони сприятимуть позитивній економіці всередині держави", - сказав він.

Депутат навів історичні паралелі.

"Єрусалим не можна було взяти. Тільки через війну між двома групами вони відчинили римлянам ворота храму. І так відбулася облога Єрусалима. І ми повинні тримати закритими ворота, а не розкривати їх для всіх", - пояснив він.

Росію потрібно змусити поважати українські принципи, вважає Логвинський.

"Не можу похвалитися, що з РФ досягли серйозних дипломатичних зрушень. Щодня в Криму арештовують людей, тривають обшуки, жорстке поводження. Це поведінка партнера у договорі про дружбу? Наших консулів не пускають, тут поводяться нахабно. Що хочуть, те і роблять. Проходять "вибори", вони на нашій території публічно показують, що Крим - це Росія. Що можна проголосувати в центрі Києва, Одеси", - заявив депутат.

Сьогодні депутати розглянуть проект постанови про звернення до Кабміну щодо припинення дії угоди між урядом України та Росії про безвізові поїздки громадян.

Зараз ви читаєте новину «Візовий режим із РФ: депутат нагадав про облогу Єрусалиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі