пʼятниця, 14 квітня 2023 02:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Витік секретних даних Пентагону: Буданов назвав "єдиного бенефіціара"

Витік секретних даних Пентагону: Буданов назвав "єдиного бенефіціара"
Голова ГУР Кирило Буданов прокоментував злив секретних документів Пентагону. Фото: Українська правда

Саме Росія найбільше виграє від витоку секретних даних Пентагону

Витік інформації не матиме суттєвого впливу на хід бойових дій в Україні, заявив голова української військової розвідки Кирило Буданов у своєму коментарі телеканалу ABC News.

"Ми отримаємо остаточну відповідь лише після завершення розслідування… У нас є зв'язок з відповідними службами в США – і буквально з перших годин ми почали розмовляти", – заявив Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал США сказав, чи зашкодить наступу ЗСУ витік секретних документів

Українці у майбутньому контрнаступі досягнуть значно більших успіхів, ніж припускають американські аналітики, які не очікують таких стрімких та блискучих проривів, як у Харківський області, вважає розвідник.

Також він заявив, що успіх для української наступальної операції потрібен не лише Україні, але й її західним союзникам, які постачають техніку та боєприпаси, а також забезпечують країну грошима.

Війна Росії проти України, ймовірно, триватиме і в 2024 році. До того часу жодна із сторін не зможе здобути перемогу. Навіть якщо Україна зуміє визволити від загарбників значну частину своєї території, це не призведе до мирних переговорів. Такі дані оприлюднених секретних документів Пентагону наводить The Washington Post.

У документі зазначається, що "патова ситуація", яка може скластися у боях, призведе до того, що Україна оголосить "повну мобілізацію" свого населення.

Зараз ви читаєте новину «Витік секретних даних Пентагону: Буданов назвав "єдиного бенефіціара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі