понеділок, 28 травня 2012 19:04

Вирок Луценка вступив у силу, але замість відправки у колонію його можуть залиши в СІЗО

Вирок Луценка вступив у силу, але замість відправки у колонію його можуть залиши в СІЗО
Юрія Луценка скоро переведуть до в'язниці? Фото: donbass.ua

Державна пенітенціарна служба України в понеділок отримала офіційне рішення про вступ в силу вироку щодо екс-глави МВС Юрія Луценка, і тепер відповідна комісія займеться питанням визначення колонії і можливого етапування засудженого.

"Не знаю дати, буде ще комісія ... Ми отримали сьогодні офіційне рішення про те, що вирок набирає законної сили. Існує спеціальна процедура, що тепер є підстави для засідання комісії ... для визначення режиму та виду колонії та вирішення питання підготовки документів з метою спрямування в ізолятор, щоб надалі етапувати ", - розповів помічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

У той же час він нагадав, що Луценко проходить по іншій кримінальній справі, тому за рішенням комісії "може бути етапувати, може бути залишений (у Київському СІЗО - ред.)".

"У нас є ще процедурний час, потрібно чекати. Коли закінчиться процедурний час, тоді буде прийнято рішення ...", - зазначив Андрушко.

Зараз ви читаєте новину «Вирок Луценка вступив у силу, але замість відправки у колонію його можуть залиши в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі