четвер, 15 квітня 2010 21:58

Видрін порадив Яценюку взяти до рук пательню і скористатися ситуацією

Видрін порадив Яценюку взяти до рук пательню і скористатися ситуацією

Політолог Дмитро Видрін порадив Арсенію Яценюку не мешкати, а швидко діяти у нинішній політичній ситуації. Мовляв, вже зараз "потрібно використовувати помилки діючої влади і недолугість великої опозиції, яка не відійшла від шоку своєї поразки".

"Я завжди переживав, коли у вас не все виходило", - сказав Видрін, звертаючись до Яценюка у програмі Шустер  Live.

Після чого політолог розповів анекдотичну історію про те, як потрібно користуватися ситуацією.

"Свою пораду розпочну із сумної історії. Колись судили одного хорошого чоловіка, але чомусь він ні з того, ні з сього вдарив свою дружину пательнею по голові. І коли його на суді спитали, мовляв, як це трапилося. Він відповів: "Ви знаєте , так вийшло, що дружина стояла до мене задом. В руках у мене була пательня, а позаду відкриті  двері. Я подумав, що такі обставини більше не співпадуть".

"Так ось я хотів би сказати, що зараз відкрилися для вас такі можливості, які можуть більше не повторитися", - заявив Видрін.

"Є влада, яка не навчилася поки що говорити. Вона багато робить, але говорити і пояснювати свої вчинки вона ще не навчилася. Це колосальна можливість для тих, хто вміє і робити, і пояснювати, - зазначив політолог. -  Є так звана, велика опозиція, яка вже розучилася говорити і не вміє нічого робити. Є 100 днів для влади, але є і 100 днів можливостей для реальної опозиції".

Видрін пояснив, що у політиці можуть з"явитися нові обличчя, які скористаються політичною ситуацією швидше від Яценюка.

"Ви дієте так, ніби у вас попереду величезний часовий політичний простір. Але він може дуже швидко зачинитися, - сказав Видрін, звертаючись до лідера "Фронту змін".- І можуть з"явитися нові люди, які зараз скористаються цим вікном можливостей. Може дуже швидко змінитися ситуація. І тоді вже або влада чогось навчиться, або опозиція".

У відповідь Яценюк заявив, мовляв не потрібно суєти. " Все що робиться швидко, так само швидко й закінчується, - сказав  він. – І , як правило, поразкою".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Видрін порадив Яценюку взяти до рук пательню і скористатися ситуацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі