субота, 26 березня 2022 04:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Велика Британія запровадила санкції проти виробника російських дронів

Велика Британія  запровадила санкції проти виробника російських дронів
Нових дронів "Оріон" у Росії більше не буде. Фото: ЗСУ

Британія запровадила санкції проти російської компанії "Кронштадт", що є основним виробником російського безпілотника "Оріон" та інших БПЛА.

Загалом у санкційному списку - 65 фізичних та юридичних осіб. Як зазначається, ці санкції завдадуть шкоди російському оборонно-промисловому комплексу та обмежать його здатність компенсувати втрати БПЛА, повідомила розвідка Міноборони Великої Британії

Ці системи широко застосовуються на війні Росії в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО надасть значну військову підтримку Україні - Столтенберґ

Українська ППО майже напевно обмежила пілотовані польоти за межі їхньої лінії фронту, тому Росія, швидше за все, була змушена натомість використати більше БПЛА. Ймовірно, це призводить до збільшення попиту на них та виснаження потужностей.

Україні потрібно більше розвідувальних та атакувальних безпілотних літальних апаратів, баражуючих боєприпасів, які могли б полювати на колони або заблукалі танкові взводи чи роти, повідомив військовий Віктор Верцнер.

Зараз ви читаєте новину «Велика Британія запровадила санкції проти виробника російських дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі