пʼятниця, 13 листопада 2009 15:51

В"язівський: Тимошенко повертає Україну на початок 90-х

В"язівський: Тимошенко повертає Україну на початок 90-х

За гроші, які виділялися на підготовку до грипу, Юлія Тимошенко відповідатиме в прокуратурі, бо вони зникли у невідомому напрямку.

Про це заявив народний депутат, член Президії політради "Нашої України" Володимир В"язівський, повідомляє сайт "Нашої України".

"Тимошенко, як завжди, без пояснень, без розрахунків, на емоціях зажадала від Нацбанку надрукувати мільярд гривень і передати їх уряду. Без будь-яких гарантій, що ці гроші підуть за призначенням", - говорить В"язівський.

Він переконаний, що у цьому питанні Тимошенко грішить проти правди, совісті та моралі.

"Вона достеменно не доводить, скільки саме додаткових коштів і чому потрібно для того, щоби впоратися із нинішньою епідемією і підготуватися до можливих наступних. – пояснює політик.

- Вона готова вкинути країну у вир гіперінфляції. Українці ще пам"ятають, як це було, коли на початку 1990х Нацбанк уже друкував гроші на вимогу уряду. Тоді ціни росли щохвилини, зарплати знецінювались, а мільйони людей зубожіли".

В"язівський вважає, що таким чином, Тимошенко прагне, щоб за непрофесійність її уряду розплачувалися усі українці, особливо найбідніші.

"Вона грішить проти моралі – бо сміє приплітати людей, які знаходяться у тяжкому стані і вмирають, до свого бажання отримати додаткові гроші", - зауважив експерт.

Водночас він називає злочинну бездіяльність уряду єдиною причиною епідемії в країні.

Нагадаємо, що Тимошенко вимагає, щоб президент Віктор Ющенко підписав закон про виділення одного мільярда гривень на боротьбу з епідемією.

Водночас президент Ющенко має намір застосувати право вето до закону "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2009 рік", який передбачає додаткове фінансування боротьби з епідемією грипу і ОРВІ.
Зараз ви читаєте новину «В"язівський: Тимошенко повертає Україну на початок 90-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі