четвер, 09 червня 2011 13:28

Спецтема: Луценко за ґратами

В українських судах сидять вовки - Тимошенко

В українських судах сидять вовки - Тимошенко

Такі судді, як суддя Печерського суду Сергій Вовк, потрібні сьогодні президенту Віктору Януковичу для того, щоб засуджувати потрібних людей.

Про це заявила колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка приїхала до Печерського суду, де відбувається засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Наша команда приїхала підтримати Юрія Луценка у цей важкий для нього і країни час. Якщо хтось думає, що це справа лише Луценка глибоко помиляється. Сьогодні сотні тисяч українців на собі відчули безправя, неможливість отримати у суді справедливі рішення", - зауважила Тимошенко.

За її словами, якщо не чинити опір, то завтра таких, як Луценко, буде мільйони. Екс-прем'єр впевнена, що Сергій Вовк для влади став головною особою у всіх політичних процесах, який приймає рішення згідно вказівкою президента Януковича та його оточення.

"Саме такі судді потрібні сьогодні Януковичу, які такі самі як він, які забирають в України все, що, як їм видається, не так лежить. Я думаю, сьогодні в усіх судах внаслідок так званої реформи судочинства сидять судді "вовки", які не читають закони і не дивляться у сутність справи, а просто засуджують", - наголосила Тимошенко.

Вона сподівається, що своє слово у політичних справах скажуть суспільство та Європейський суд із захисту прав людини.

Зараз ви читаєте новину «В українських судах сидять вовки - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі