пʼятниця, 26 січня 2024 22:21

В Україні створять економічну платформу для комунікації з підприємцями - Зеленський

В Україні створять економічну платформу для комунікації з підприємцями - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський анонсував створення Всеукраїнської економічної платформи. Фото: Офіс президента

В Україні створять Всеукраїнську економічну платформу.

Її ціллю буде значно полегшити комунікації з підприємцями, заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення, пише Gazeta.ua.

"На ній буде представлений і малий бізнес, і середній, і великий. І різні регіони нашої держави. І інвестори, і релоковані підприємства", - повідомив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Множинне громадянство чи можливості для захисників України? Що пропонує ввести Зеленський

Уряд разом з Офісом президента, обласними державними адміністраціями та експертами має організувати роботу платформи.

"Зроблено в Україні" - це не просто бренд, це велика спільнота людей, мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших", - наголосив президент.

Рада національної безпеки і оборони України нещодавно прийняла низку важливих рішень щодо економічної безпеки та економічної стабільності України у час воєнного стану.

Визначені кроки, які допоможуть українським підприємцям і державним інституціям подолати увесь комплекс економічних проблем, заявив Зеленський.

Уряд також представить зміни до закону про Бюро економічної безпеки та деяких інших законів, щоб максимально обмежити потенціал будь-якого можливого тиску на "білий", легальний бізнес.

Мораторій на проведення процесуальних дій, які можуть заблокувати роботу підприємства, буде визначено в терміні трьох місяців, зазначив президент.

Також проведуть аудит системи моніторингу ризиків податкових накладних.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створять економічну платформу для комунікації з підприємцями - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі